Bilgisayar hatası :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UmutcanTR123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 738

UmutcanTR123

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
14
Arkadaşlar benim bilgisayarımda şöyle bir hata var. %6 kullanılabilir pirize takılı dolmuyor diyor ne yapmam gerek? Bu sabah alıyordu. bir anda almamaya başladı

bataryan ölmüş olabilir. bilgisayarını kapat, bataryayı çıkart 5dk sonra tak çalıştır düzeldiyse ne güzel sana, düzelmediyse, yenisini alman gerek.

şarj aletiinin kablosu bozulmuş olabilir sıkıca taktığından emin ol yada taktığın yer bozulmuş olabilir
eğer aletin prize takılıyken elektrik gidip geldiyse falan bozulabilir akşamları çok elektrik gittiği için ben çıkarıyorum tamamen prizden bikere benimde bozulmuştu sarj aletinin ürün nosunu falan internetten arat bak en iyisi yeni bir alet satın almak diğer türlü büyük ihtimal çalışmayabiliyo

bataryayı sök at gitsin benim bilgisayarın bataryasıda öldü 3 ay dır masaüstü bilgisayar gibi sürekli prizde sıkıntı cıkmaz istersen yeni batarya al

bataryayı sök at gitsin benim bilgisayarın bataryasıda öldü 3 ay dır masaüstü bilgisayar gibi sürekli prizde sıkıntı cıkmaz istersen yeni batarya al
Bataryayı çıkarınca pc kendisini kapatıyor :DD (önceden pc yi yeni aldığımda altına bakmamıştım bu ne işe yarıyor diye çıkarmıştım pc çat diye kapanmıştı sdfjkıo)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şarj aletiinin kablosu bozulmuş olabilir sıkıca taktığından emin ol yada taktığın yer bozulmuş olabilir
eğer aletin prize takılıyken elektrik gidip geldiyse falan bozulabilir akşamları çok elektrik gittiği için ben çıkarıyorum tamamen prizden bikere benimde bozulmuştu sarj aletinin ürün nosunu falan internetten arat bak en iyisi yeni bir alet satın almak diğer türlü büyük ihtimal çalışmayabiliyo
Bu Sabah Çalışıyordu. Kalktığımda. Daha sonra zaten şarjj kablosundan rahatsız oldum biraz yaklaştım gitti. Şarj kablosunun her yerini büktüm kopuk kablo yok yada ben bulamadım. başka bir çözüm yolu varmı?

bataryan ölmüş olabilir. bilgisayarını kapat, bataryayı çıkart 5dk sonra tak çalıştır düzeldiyse ne güzel sana, düzelmediyse, yenisini alman gerek.
Batarya ölmemişte olabilir belki. :D emin değilim denedim olmadı.

Pc Modeli : Grundig GNB 1555 C1 i3

Benim başıma zamanında gelmişti. Gerçekten berbat bir durum. Bilgisiyarın bataryası çıkarıp takmaktan bozulmuştu. Bizde prizi ve bataryayı tamamen değiştirmek zorunda kalmıştık. Tabii ki de 1-2 yıl önce baya maliyet ile birlikte 30-100 lira arasında bir bütçeyle satın almıştık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl