eymenozerr
Bilgisayar aniden kapandıktan sonra 2 tane kırmızı ışık yanıyor. (Laptop)Güç kablosu bağlantısı kesiliyor olabilir. Detaylı bilgi verebilir misin.
Dediğin gibi olabilir ama bu olay birçok kez daha olmuştu. Tanıdık bilgisayar tamircisine tamir ettirdik, düzeldi. (En son 4 5 veya 6 ay önce yaptırmıştık.) Eğer fanda veya anakartta sorun olsaydı tamir edilirdi ve bana bu durum bildirilirdi. Ama öyle bir şey söylenmedi bana. (Bu arada bilgisayarım laptop.)anakartın da veya fan da sorun olabilir fan durduğunda veya ısındığında laptop kendisini otomatik kapatıyordur
Eftelya#1991
minik minik ihtimaller dediklerim olmazsa tekrardan götür belki bios da problem vardırDediğin gibi olabilir ama bu olay birçok kez daha olmuştu. Tanıdık bilgisayar tamircisine tamir ettirdik, düzeldi. (En son 4 5 veya 6 ay önce yaptırmıştık.) Eğer fanda veya anakartta sorun olsaydı tamir edilirdi ve bana bu durum bildirilirdi. Ama öyle bir şey söylenmedi bana. (Bu arada bilgisayarım laptop.)
dravenhazretleri
Bilgisayar aniden kapandıktan sonra 2 tane kırmızı ışık yanıyor. (Laptop)
Laptopu şarjda kullanmıyorum. Prizde kullanıyorum.Herkes bios, anakart vb türevi parçalarla ilgili şeyler söylemiş. Ama laptoplarda genel olarak arıza veren parçalardan bir tanesini söylemeyi unutmuş, batarya. Batarya ile alakalı problem olabilir, batarya kablosuyla alakalı bir problem olabilir. Tam olarak şarj edemiyor olabilirsin yahut batarya miladını doldurmaya başlıyor olabilir. Aklında bulunsun bu tip bir durumda aklına gelecek ilk parça batarya olmalı. Ondan sonra powersupply, anakart, ramler, ekran kartı gibi gibi uzayıp gidecektir bu liste.
Ek olarak yukarıda yazdığımı da destekleyecektir kırmızı ışığın yanması.

direk bataryayı değişebilirsin yoksa sarjdayken patlayabilir aynısını yaşadım sigorta atmasaydı ev yanıyordu :(Laptopu şarjda kullanmıyorum. Prizde kullanıyorum.
Bataryayı 6 yıldan fazla kullanıyorum ve batarya çok ısınıyor.
Bataryanın prize takılan kısmın uçları yandığı için değiştirmiştik.
Çok geçmiş olsun.direk bataryayı değişebilirsin yoksa sarjdayken patlayabilir aynısını yaşadım sigorta atmasaydı ev yanıyordu :(

bilgisiyarını alıp bilgisiyarcıya gidip özelliklerine göre batarya baktırabilirsin.Çok geçmiş olsun.
Bataryayı değiştirmek istesem laptopuma uygun bir batarya nasıl bulurum?
Laptopumu şarjda kullanmıyorum, prizde kullanıyorum.
?bilgisiyarını alıp bilgisiyarcıya gidip özelliklerine göre batarya baktırabilirsin.
Yeni batarya bilgisayarın markasıyla aynı olması zorunlu mu?bilgisiyarını alıp bilgisiyarcıya gidip özelliklerine göre batarya baktırabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!