bilgi skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzkaganayar

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
arkadaşlar skript yazmaya üşeniyorsanız veya bilmiyorasnız size küçük bir bilgi skripti yaptım

Kod:
options:
    p: &8[&ebilgi&8]
command /bilgi [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "{@p} &2ne hakkında bilgi almak istersiniz?"
            send "{@p} &4/bilgi event &e-- &2eventler hakkinda bilgi verir."
            send "{@p} &4/bilgi server &e-- &2server hakkında bilgi verir."
        if arg 1 is "event":
            send "{@p} buraya yazıyı yazın"
        if arg 1 is "server":
            send "{@p} buraya yazıyı yazın"

eğer skripte bir sorun varsa yorum yazın

Skript yerine Chestcommands veya DeluxeMenus ile yapılabilir.

Yeni Başlamışsan Hoş Bir Skript Options Falan Kullanman Güzel Birşey Fakat Daha Geniş Tutabilirdin. GUI İle Yapman Her Türlü Gerekiyor Zaten Kurucular Yazılar Taşarsa Alt Satırlara Çekerler İllaki. Farklı Şeyler Ekleyebilirsin Örn. Açılış Sesi, Kapanış Sesi.

Yeni Başlamışsan Hoş Bir Skript Options Falan Kullanman Güzel Birşey Fakat Daha Geniş Tutabilirdin. GUI İle Yapman Her Türlü Gerekiyor Zaten Kurucular Yazılar Taşarsa Alt Satırlara Çekerler İllaki. Farklı Şeyler Ekleyebilirsin Örn. Açılış Sesi, Kapanış Sesi.
evet doğru söylüyorsunuz zaten küçük bir şey olduğunu söylemiştim

güzel gözüküyor!

Başarılı

Chestcommands ile de olabilirdi fakat güzeel başarılı

DeluxeMenus ve ChestCommands varken skript gereksiz. Başarılar.

Basite kaçılmış. Çok başarılı olduğunu söylemeyeceğim. Bu arada resim koysan daha iyi olur.

Bu tür kısa skriptlerin paylaşımı yasaktır ek olarak konuya en az 3 resim veya 1 video eklemen gereklidir.

Merhaba, forum kuralları gereği skript paylaşımı konunuzda skript ile alakalı en az 3 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl