Bulundu Bilet Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Merhaba,

Forumda benzer birkaç Skript paylaşımı bulmama rağmen, istediğim şey biraz daha farklı olduğu için yeni bir konu açmak istedim.

Skriptte üç farklı komut bulunacak: /biletnether, /biletend ve /biletdunya.
Bu komutlardan biri kullanıldığında oyuncunun eline bir kâğıt verilecek.
Kâğıdın isminde hangi bilet olduğu (örneğin: "Nether Bileti") yazacak, açıklama (lore) kısmında ise tıkladığınızda ilgili bölgeye geçiş yetkisi verileceği belirtilecek (Lore kısmını rastgele de yapabilirsiniz ben ayarlayabilirim).

Oyuncu bu kâğıda sağ tıkladığında ise aşağıdaki yetkiler LuckPerms üzerinden oyuncuya verilecek:

multiverse.portal.access.Nether1

multiverse.portal.access.Nether2

Benzer şekilde /biletend ve /biletdunya komutlarında da ilgili dünyalara ait yetkiler verilecek.

LuckPerms kullanıyorum, yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba,

Forumda benzer birkaç Skript paylaşımı bulmama rağmen, istediğim şey biraz daha farklı olduğu için yeni bir konu açmak istedim.

Skriptte üç farklı komut bulunacak: /biletnether, /biletend ve /biletdunya.
Bu komutlardan biri kullanıldığında oyuncunun eline bir kâğıt verilecek.
Kâğıdın isminde hangi bilet olduğu (örneğin: "Nether Bileti") yazacak, açıklama (lore) kısmında ise tıkladığınızda ilgili bölgeye geçiş yetkisi verileceği belirtilecek (Lore kısmını rastgele de yapabilirsiniz ben ayarlayabilirim).

Oyuncu bu kâğıda sağ tıkladığında ise aşağıdaki yetkiler LuckPerms üzerinden oyuncuya verilecek:

multiverse.portal.access.Nether1

multiverse.portal.access.Nether2

Benzer şekilde /biletend ve /biletdunya komutlarında da ilgili dünyalara ait yetkiler verilecek.

LuckPerms kullanıyorum, yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa şimdiden çok teşekkür ederim
Kod:
command /biletnether:
    trigger:
        give player a paper named "&cNether Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak Nether bölgesine giriş yetkisi al."
        send "&aElinize bir &cNether Bileti &averildi!"

command /biletend:
    trigger:
        give player a paper named "&5End Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak End bölgesine giriş yetkisi al."
        send "&aElinize bir &5End Bileti &averildi!"

command /biletdunya:
    trigger:
        give player a paper named "&aDünya Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak normal dünyaya giriş yetkisi al."
        send "&aElinize bir &aDünya Bileti &averildi!"

on rightclick:
    if player's tool is paper:
        if name of player's tool is "&cNether Bileti":
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.Nether1 true"
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.Nether2 true"
            send "&aNether bölgelerine geçiş izni verildi!"
            remove 1 paper named "&cNether Bileti" from player

else if name of player's tool is "&5End Bileti":
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.End1 true"
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.End2 true"
            send "&dEnd bölgelerine geçiş izni verildi!"
            remove 1 paper named "&5End Bileti" from player

else if name of player's tool is "&aDünya Bileti":
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.World1 true"
            execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.World2 true"
            send "&aDünya bölgelerine geçiş izni verildi!"
            remove 1 paper named "&aDünya Bileti" from player

Merhaba tam olarak böyle bir şey mi istiyorsunuz?

Evet hocam tam olarak bunu istiyorum vdse erişemiyorum şuan düzelince deneyip yazacağım

command /biletnether: trigger: give player a paper named "&cNether Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak Nether bölgesine giriş yetkisi al." send "&aElinize bir &cNether Bileti &averildi!" command /biletend: trigger: give player a paper named "&5End Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak End bölgesine giriş yetkisi al." send "&aElinize bir &5End Bileti &averildi!" command /biletdunya: trigger: give player a paper named "&aDünya Bileti" with lore "&7Sağ tıklayarak normal dünyaya giriş yetkisi al." send "&aElinize bir &aDünya Bileti &averildi!" on rightclick: if player's tool is paper: if name of player's tool is "&cNether Bileti": execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.Nether1 true" execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.Nether2 true" send "&aNether bölgelerine geçiş izni verildi!" remove 1 paper named "&cNether Bileti" from player else if name of player's tool is "&5End Bileti": execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.End1 true" execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.End2 true" send "&dEnd bölgelerine geçiş izni verildi!" remove 1 paper named "&5End Bileti" from player else if name of player's tool is "&aDünya Bileti": execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.World1 true" execute console command "lp user %player% permission set multiverse.portal.access.World2 true" send "&aDünya bölgelerine geçiş izni verildi!" remove 1 paper named "&aDünya Bileti" from player
Hocam biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.

Bu şekilde 3 adet hata verdi fakat yinede denemek istedim ve sorunsuz çalıştı komutların hepsi konu kilit denebilir, teşekkürler. @aysihuniks size de ayrıca teşekkürler.
YAML:
> sk reload biletler.sk

[03:07:36 INFO]: [Skript] Reloading biletler.sk...

[03:07:37 INFO]: Line 21: (biletler.sk)

[03:07:37 INFO]:     There are multiple command senders in an on click event. Yo

u must define which command sender to use.

[03:07:37 INFO]:     Line: send "&aNether bölgelerine geçiş izni verildi!"

[03:07:37 INFO]:

[03:07:37 INFO]: Line 27: (biletler.sk)

[03:07:37 INFO]:     There are multiple command senders in an on click event. Yo

[03:07:37 INFO]:     Line: send &dEnd bölgelerine geçiş izni verildi!

[03:07:37 INFO]: Line 33: (biletler.sk)

[03:07:37 INFO]:     Line: send "&aDünya bölgelerine geçiş izni verildi!"

[03:07:37 INFO]:     Encountered 3 errors while reloading biletler.sk! (350ms)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl