Bulundu Bilenler için kolay skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ShadowQinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.008
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadowQinq

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4

Discord:

Rauf Baki ( ShadowQinq ) - 20 #6864

Örneğin quickshop plugini ele alalım onda sistem nasıl satış fiyatını chate yazıyorsun sisteme ekleniyor ama benim isteğim farklı

Borsa olarak kokain, ekstazi, esrar ele alalım. ben bunların satış fiyatlarını chatte düzenlemek istiyorum mesela /ekstazifiyatdeğiş entera bastığımda sayı istesin yazdığımda da satış fiyatı olarak yazdığım olsun

Örneğin quickshop plugini ele alalım onda sistem nasıl satış fiyatını chate yazıyorsun sisteme ekleniyor ama benim isteğim farklı

Borsa olarak kokain, ekstazi, esrar ele alalım. ben bunların satış fiyatlarını chatte düzenlemek istiyorum mesela /ekstazifiyatdeğiş entera bastığımda sayı istesin yazdığımda da satış fiyatı olarak yazdığım olsun
BU skript Tabelaya etki etcekse tabelanın ana özelliklerini ve değişecek özelliklerini belirlemen lazım bide bu skripti yapmak çok zor çünkü biz yaptığımız zaman chesti kontrol etcek onun ismine filanına bakcaz enchine bakcak tagına bakcak kaç tane ve hangi item olduğuna kaç slot olduğuna ve olmadığına bakıcak bunun için quickshop plugini yapıyor bence sadece onu kullan

BU skript Tabelaya etki etcekse tabelanın ana özelliklerini ve değişecek özelliklerini belirlemen lazım bide bu skripti yapmak çok zor çünkü biz yaptığımız zaman chesti kontrol etcek onun ismine filanına bakcaz enchine bakcak tagına bakcak kaç tane ve hangi item olduğuna kaç slot olduğuna ve olmadığına bakıcak bunun için quickshop plugini yapıyor bence sadece onu kullan

Benim istediğim öyle değil uyuşturucunun piyasa değerini kendim değiştirince bu yüzden de satış fiyatı etkiliyor

Benim istediğim öyle değil uyuşturucunun piyasa değerini kendim değiştirince bu yüzden de satış fiyatı etkiliyor
Tamamda bu skript de oyuncular cheste koyduğu itemlerdanmı satıyor yoksa sadece tabelamı ?

Kod:
command /degistir:
    trigger:
        set {degistir::%player%} to 1
        send "yaz chate bir şeyler işte"
on chat:
    if {degistir::%player%} is 1:
        if player's message is bigger than 0:
            if player's message is smaller than 1000000000000:
                set {deger} to player's message parsed as integer
                send "değiştirdim işte bir şeyler"
            else:
                delete {degistir::%player%}
        else:
on quit:
can sıkıntısı xD %90 bi hata vardır hiç kontrol etmedim ama böyle yapılıyor. değiştirdikten sonra bir yerler güncellemen gerekir eğer tabela falan kullanıyorsan.
Şey niye :: bu var ve bu ne işe yarar ben bile bilmiyom anlatan varmı pls :(

Şey niye :: bu var ve bu ne işe yarar ben bile bilmiyom anlatan varmı pls :(
. da kullanılabilir arkadaşın dediği gibi ram tasarrufu bazı insanlar variableleri {benimvariablem} olarak yazmak istemez boşluk koymak ister koyuncada hata verir onun yerine boşluğa :: yada . koyulur

Yardım Edecek var mı ??

Kod:
command /degistir:
    trigger:
        set {degistir::%player%} to 1
        send "yaz chate bir şeyler işte"
on chat:
    if {degistir::%player%} is 1:
        if player's message is bigger than 0:
            if player's message is smaller than 1000000000000:
                set {deger} to player's message parsed as integer
                send "değiştirdim işte bir şeyler"
            else:
        else:
on quit:
can sıkıntısı xD %90 bi hata vardır hiç kontrol etmedim ama böyle yapılıyor. değiştirdikten sonra bir yerler güncellemen gerekir eğer tabela falan kullanıyorsan.

Bu adam çözüm yazdı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl