Bıktım bu forum reklamlarından. Çoğuda yanlış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yesil Portal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

Ya forumda bir çok sunucu reklamları var benim dikkatimi çekiyor girmek istiyom ama sunucu kapalı. Ya neden kapalı sunucuların reklamını yapıyorsunuz? Vakit kaybı böyle yanlış reklamlar yaparsanız bu reklamlara kimse girmez. Diyeceğim sunucuların çoğu kapalı ???

doğru katılıyorum mctr ekibinin birşey yapması gerek

MC-TR yetkilileri kızmasın ama cidden bu aralar çok boşladılr.​

Ya forumda bir çok sunucu reklamları var benim dikkatimi çekiyor girmek istiyom ama sunucu kapalı. Ya neden kapalı sunucuların reklamını yapıyorsunuz? Vakit kaybı böyle yanlış reklamlar yaparsanız bu reklamlara kimse girmez. Diyeceğim sunucuların çoğu kapalı ???
Sunucu reklamları forumun bir nevi ayakta durmasını sağlıyor , televizyon'da diyebiliyormusun reklam koymayın film başlasın.
Sunucu kapalı veya açık olabilir bunu her zaman takip edebileceklerini düşünmüyorum , rapor olarak bildirir iseniz bakabilirler.

forum reklamlarını o kadar yapan kişi yoktu sadece "Keyubu" adlı siteden sunucu alınca öyle hediyeler veriyorlar ve cidden bıktırdı.

Minecraft Sunucu Tanıtım Konusu Kuralları konusundaki kurallara göre; "Sunucunuz açık durumda iken konu açılmalıdır. Beta, geliştirme aşamasında ve bakım sürecinde olan sunuculara esneklik gösterilebilir." bu nedenle bu kuralı ihlal eden konuları raporlamak görevi size düşmektedir. Eğer forum denetimine kolaylık sağlamak istiyorsanız her kural ihlali gördüğünüzde "Rapor" butonuna basın ve kural ihlalini söyleyerek bize rapor edin. MC-TR yönetimi denetimlere ve raporlara an an bakmaktadır. Ayrıca kapalı olan sunucuları belirli zamanlarda tespit etmektedir. Bakım sürecinde olan sunuculara esneklik gösterilebildiği için birkaç gün boyunca sunucu takibe alınıp izlenmektedir. 1 yılın 1 haftası geçici kapalı olan sunucuların konularını kaldırmak istemeyiz. Reklamlarda kapalı sunucu kuralı diye bir şey söz konusu değildir, şayet reklamlar bölümü sadece sunucu reklamları için değildir ve reklam veren hareketli görüntünün yanında tıklayınca yönlendirilecek bir link belirlemektedir. Sadece Minecraft Türk Sunucuları bölümünde bu kural geçerlidir. İyi günler, iyi forumlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl