Çözüldü bıktım artık şu hatalardan acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nuri_NN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.040
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naber nuri, herkes burada essentials ya da server.properties üzerinden gitmiş ama benim tecrübelerim sorunun griefpreventiondan kaynaklandığını gösteriyor bunun sebebi eski bir sürüm kullandığından olabilir. Silip deneyebilirsin veyahut 1.8 kullanıyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sürümü kullanabilirsin.

Naber nuri, herkes burada essentials ya da server.properties üzerinden gitmiş ama benim tecrübelerim sorunun griefpreventiondan kaynaklandığını gösteriyor bunun sebebi eski bir sürüm kullandığından olabilir. Silip deneyebilirsin veyahut 1.8 kullanıyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sürümü kullanabilirsin.
malesef gene olmadı çıldırcam ya

Spigot guncellermisin

plugins dosyasının bir ssini paylaşır mısın?

Çok eski sürüm pluginler kullanıyorsun ve bir çok gereksiz plugin var mümkünse paketini baştan yap ya da ücretli paket satın al.

Eğer olmuyorsa bana güvenip plugin paketinin indirme linki atarsan hepsini güncelleyip elimden geldiğince yardım edebilirim profilimdeki discord ekle yarın bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl