Corrsy#7006
Ne için kullanıcaksan anlatırsan belki yardımcı olabilirim.Merhaba bi sk isticek timben ben bi komut yazdığımda aradan 10 sn geçtiğinde sk dan belirlediğim alan daki block lar silincek yapabilecek var mı benim çok bilgim yok ta
eymenozerr
EfeK#6993
command /alan1:
trigger:
set {alan1::%player%} to location of targeted block
send "&aAlan 1 &7başarılı bir şekilde belirlendi."
command /alan2:
trigger:
set {alan2::%player%} to location of targeted block
send "&aAlan 2 &7başarılı bir şekilde belirlendi."
command /sil:
trigger:
if {alan1::%player%} or {alan2::%player%} is not set:
send "&cBu işlem için alan belirlemelisin."
stop
send "Lütfen bekle."
wait 10 seconds
loop blocks within {alan1::%player%} to {alan2::%player%}:
set loop-block to air
send "&aİşlem başarılı."
TeşekürlerMerhaba dostum.
Biraz değişik bir anlatımla karşı karşıya kaldım ne yapacağımı şaşırdım ama aradığın şey sanırım şu:
Baktığınız alan belirlenir olduğunuz lokasyon değil.JavaScript:command /alan1: trigger: set {alan1::%player%} to location of targeted block send "&aAlan 1 &7başarılı bir şekilde belirlendi." command /alan2: trigger: set {alan2::%player%} to location of targeted block send "&aAlan 2 &7başarılı bir şekilde belirlendi." command /sil: trigger: if {alan1::%player%} or {alan2::%player%} is not set: send "&cBu işlem için alan belirlemelisin." stop send "Lütfen bekle." wait 10 seconds loop blocks within {alan1::%player%} to {alan2::%player%}: set loop-block to air send "&aİşlem başarılı."
Bidakine daha dikkatli olurum TDK abimiz aceleme geldideTürkçe Soykırımı vol.1
Yok onu biliyorum ben eklerim saolHaberiniz olsun permission eklemedim eğer permission eklememi istiyorsanız söyleyin ekleyelim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!