Bulundu Bi pvp sunucusunda oyunuyorum ama bana texture pack lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilerler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilerler

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
salam

Discord:

salam

Bi pvp sunucusunda oyunuuyorum ama bana texture pack lazım baktığım adamın veya yakınımda olan adamn canını göstericek gap sayacı olursa da güzel olur
Mod veya texture pack de olur önerisi olan varmı

Merhaba Efendim, Öncelikle Böyle Bir Texture Pack bulmanız zor Bunu Söylemek istedim iyi günler.

Bi pvp sunucusunda oyunuuyorum ama bana texture pack lazım baktığım adamın veya yakınımda olan adamn canını göstericek gap sayacı olursa da güzel olur
Hangi sürümde oynuyorsunuz acaba?

1.16.5 ve 1.20.1 arası bütün sürümler olur

1.16.5 ve 1.20.1 arası bütün sürümler olur
Youtube üzerinden göz atabilirsiniz veya google şu şekilde aratırsanız sonuca ulaşabilirsiniz "minecraft 1.19.4 pvp texture pack"

merhaba can göstermesini istiyorsanız bu modu kullanabilirsiniz
1753474885734.webp

PVP Sunucularında karşı oyuncunun Altın Elma görme / Set durability görme / Ender incisi görme / Kılıcın savurmalı olup olmadığını ve birçok şeyi Pack ile görebilirsiniz.Bunlara TXT pack deniliyor biraz araştırarak birçok pack bulabilirsin.2 dakika araştırmayla bulduğum birkaç packi altta verdim:
Altın Elma :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Set durability:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
PVP Sunucularında karşı oyuncunun Altın Elma görme / Set durability görme / Ender incisi görme / Kılıcın savurmalı olup olmadığını ve birçok şeyi Pack ile görebilirsiniz.Bunlara TXT pack deniliyor biraz araştırarak birçok pack bulabilirsin.2 dakika araştırmayla bulduğum birkaç packi altta verdim:
Altın Elma :

Set durability:

çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl