Bi program buldum pc minecraftı telefonda acmaya yarıyor ama premium istiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Premiumum yok programın crack versionunuda bulamadım programın adı boardwalk pc minecraftını telefondan oynamaya yarıyor ama premium istiyor :/

Merhaba
"boardwalk" apk yerine Minecraft: Pocket Edition apk veya orijinal sürümlerini kullanarak single-multiplayer oyun oynayabilirsin

Merhaba
"boardwalk" apk yerine Minecraft: Pocket Edition apk veya orijinal sürümlerini kullanarak single-multiplayer oyun oynayabilirsin
Onu bende biliyorumda pc minecraftı daha bi geniş telefon minecraftı sıkışık gibi o yuzden pc minecraftını telefonda oynamak istiyor canım ama premium sıkıntım var

Oyunun mobil olarak piyasada olan hali "MC PE" mobil işletim sistemlerinde neredeyse kolay işlevsellik sağlıyor
Fakat Minecraft PC sürümünü mobilde uygulamak bir çok sorunu da beraberinde getirecektir.
Minecraft premium hesap ve ayrıntılarını resmi sitesinden edinebilirsiniz.

Oyunun mobil olarak piyasada olan hali "MC PE" mobil işletim sistemlerinde neredeyse kolay işlevsellik sağlıyor
Fakat Minecraft PC sürümünü mobilde uygulamak bir çok sorunu da beraberinde getirecektir.
Minecraft premium hesap ve ayrıntılarını resmi sitesinden edinebilirsiniz.
Premiumun paralı olduğunu biliyorumda Neyse ben en iyisi mc pe indirem oradan oynayam

Son düzenleme:
mc pe olmadan normal mc pcdeki gibi telefonda nasıl oynucaz?

ya kardeşim telefonda minecraftı nasıl oynadığınızı anlamıyorum küççüçük ekranla en iyisi bilgisayarla oynamak hadi tablet desen neyse 10 inç falan

Bilgisiyar Minecraft'ı oynamak istiyorsan Bilgisiyarına ''Team Viewer'' adlı programı yükle ardından telefona yüklü verdiği kod ile bilgisiyara bağlan.​

mc pe olmadan normal mc pcdeki gibi telefonda nasıl oynucaz?
aynı mc pe gibi oynuyosun tek fark bilgisayar versionundaki mc oluyor boardwalk apk yaz indir sonra premiumu gir aynı mcpe oynarmış gibi gerçek mcyi oyna
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisiyar Minecraft'ı oynamak istiyorsan Bilgisiyarına ''Team Viewer'' adlı programı yükle ardından telefona yüklü verdiği kod ile bilgisiyara bağlan.​
iyi hoşta onun için klavye mause gerekiyor telefondan klavye açsan ekran az gözükür dokunarakta mausenin sağ sol tuşarına basacağını nereden bilsin.

aynı mc pe gibi oynuyosun tek fark bilgisayar versionundaki mc oluyor boardwalk apk yaz indir sonra premiumu gir aynı mcpe oynarmış gibi gerçek mcyi oyna

iyi hoşta onun için klavye mause gerekiyor telefondan klavye açsan ekran az gözükür dokunarakta mausenin sağ sol tuşarına basacağını nereden bilsin.

Telefonlar için bilgisiyar klavyeleri var. Eğer alabilirsen rahat edersin.
Mouse olayı için tablet veya telefon gibi cihazlarla haraket ettirirsin.

Kardeşim o zaman yapcak bişi yok

Belirttiğin uygulama vaktinde Google Play de mevcuttu fakat bazı kuralları ihlal ettiği için kaldırıldı. Sana tavsiyem apk sını bile kullanma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl