Çözüldü Bi el atsanız ne güzel olur değilmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Thomas Shelby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Arkadaşlar aşağıdaki skript online oyuncuların splerini loopluyor kısaca özet geçeyim her 15 saniyede bütün oyuncuları loopla sonra online oyuncuların splerini loopla ({hasan::%loop-player%::*}:) ve 25 blok ötedeyse sp çalışmasın ama şöyle bir şey sorucamsizden 25 blok ötede mevzüsünü anladınız şimdi bu sunucudaki olan bütün spawnerleri kendine aktarıyor ve sunucuda olan bütün splerin 25 blok yanında insan yoksa çalışmıyor mantık böylemi yoksa online olan oyuncuların spsinin 25 blok yanında adam varsamı çalışmıyor ek olarak maximum ne kadar lagsız yapabilirsiniz skripti
JavaScript:
every 15 second:
    loop players:
        loop {hasan::%loop-player%::*}:
            if distance between the loop-player and loop-value is smaller than 25:
                drop 1 of brick named "&6&l✯ &aTitanyum &6&l✯" at loop-value

VARIABLEYİ {hasan::%player%::%event-location%} OLARAK AYARLADIM

Ne kadar lag yapabilir?

@EfeByc21​

Son düzenleme:
Arkadaşlar loop players kullanmadan alttakini kullanmanın bir yolu varmı ( alttakinin mantığı 25 blok ötedeysen çalışmasın )

Komuttan anladığım kadarıyla oyuncu için kaydedilmiş hasan listesinin yanındaysa dropluyor.
Yani her oyuncu kendi spawner'ını kontrol ediyor.

Lag konusuna gelecek olursak:
Sanırım loop olmadan yazamayız

Komuttan anladığım kadarıyla oyuncu için kaydedilmiş hasan listesinin yanındaysa dropluyor.

Loop olmadan basit bir şekilde yapılabilir.
Arkadaşlar loop players kullanmadan alttakini kullanmanın bir yolu varmı ( alttakinin mantığı 25 blok ötedeysen çalışmasın )
Spawnerlara nbt eklerseniz ne loopa gerek kalır ne de başka bir şeye, lag yapmadan çok güzel bir şekilde bu sorunu çözersiniz.

Spawnerlara nbt eklerseniz ne loopa gerek kalır ne de başka bir şeye, lag yapmadan çok güzel bir şekilde bu sorunu çözersiniz.
Güzel çözüm ama ekstra addon ve kod eklemeden eklenmez diye söyledim

Hocam NBT yapmıyacağım

Yani bütün spawnerleri kontrol etmiyor demi alttaki kod sadece online oyuncularin splerini?

Güzel çözüm ama ekstra addon ve kod eklemeden eklenmez diye söyledim
Ekstra bir addon yüklediğinizde tps 3 vs. olmuyor :D. Her saniye looplayıp, lag yapmasını mı isterdiniz yoksa ekstra 1 addon yükleyip halletmek mi :D?

Son düzenleme:
NBT önerip başka bir şey önermiyecek insalar yazmasın lütfen hocam en fazla ne kadar lagsız yapılabilir loop players kullanılmadan yapılsa keşke

NBT önerip başka bir şey önermiyecek insalar yazmasın lütfen hocam en fazla ne kadar lagsız yapılabilir loop players kullanılmadan yapılsa keşke
Size en lagsız yolu sunuyoruz. Hem de çok basit bir yol, seçip seçmemek size kalmış. Her bir oyuncu en az 3 spawner bile koysa, +15 oyuncuda sunucu ölecektir. Tabii seçim sizin...

Ekstra bir addon yüklediğiniz de tps 3 vs. olmuyor :D. Her saniye looplayıp, lag yapmasını mı isterdiniz yoksa ekstra 1 addon yükleyip halletmek mi :D?
?
Öyle bir şey demedim yalnız sadece konu sahibi öyle bir şey belirtmediği için ben de ekstra addon önermedim.
Şu skript dahisi, yazılımcı, kodlamacı arkadaşlar her fırsatta forum yetkililerini linçlemeyi bıraksa keşke

?
Öyle bir şey demedim yalnız sadece konu sahibi öyle bir şey belirtmediği için ben de ekstra addon önermedim.
Şu skript dahisi, yazılımcı, kodlamacı arkadaşlar her fırsatta forum yetkililerini linçlemeyi bıraksa keşke
Ben hiçbir zaman kendime ne yazılımcı, ne de dahi birisiyim dedim. Burdaki arkadaşa yardım etmek amacıyla nbt'yi önerdim. Sunucusu daha iyi olsun, emekleri çöp olmasın ya da tps 3 olmasın diye öneride bulundum. Her fırsatta da forum yetkililerini linçlemiyorum. 8 ay burada çalıştım zaten ben.

?
adam bir şey dememiş ki yardımcı olmaya çalışmış

Size en lagsız yolu sunuyoruz. Hem de çok basit bir yol, seçip seçmemek size kalmış. Her bir oyuncu en az 3 spawner bile koysa, +15 oyuncuda sunucu ölecektir. Tabii seçim sizin...
Hocam ben bir yol öner demedim skripti sordum sen bana NBT öneriyorsun zaten onu kullanıyorum ben NBT önerecekler yazmasın dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl