Beyazzenci v1 plugin paketi indirme linki.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firestud5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.855
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firestud5

Yasaklandı
Yasaklandı
Elmaslar
62
Uzun süredir forumumuzda gördüğüm üzere
Beyazzenci paketi herkez tarafından aranıyor ancak
linkleri kırık olduğu için bulunamıyor.

Farkettim ki bende beyazzenci paketi varmış ve bunu
sizlerle paylaşmak istedim :

Indirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkürler Serverimde denedim ve güzel olmuş kısaca plugini görmek için :***************** 'e gelebilirsiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu FurkanYLMZ'ın Plugin Paketi'nin Birkaç Oynama Yapılmış Hali. Bu Konunun Orjinaline bakarsanız Site Yöneticisi tarafından Linkler Kaldırılmış.
İndirme Linkini Kaldırmanızı Rica Ediyorum.

Not düşülenm paket. Mayngraft isimli paket ancak bu Beyazzenci v1.0 lütfen düzgün okumadan boş konuşmayalım.

Not düşülenm paket. Mayngraft isimli paket ancak bu Beyazzenci v1.0 lütfen düzgün okumadan boş konuşmayalım.
Not Düşülen MaynGraft Uyarılan beyazzenci İki Pakette alıntı. Telif Hakları Var diye biliyorum Haberiniz Olsun MaynGraft ve Beyazzenci pl paketi içerikleri aynı sadece taglar renkler vs farklı.

cancan dislike vericeğine yazman yeterli. Lütfen silermisin dislike'ı. Silicem zaten konuyu.

Dislike silinmeden silmiyecem.

Hayır silmedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl