Tanıtım #BeyazZenci Factions Plugin Pack | Rütbe ✔ AntiBUG ✔ KillStats ✔ Renkli Prefixler ✔ Uyarı | 1.7.X |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani indirme linki.?

------------------------------------------------------------​
Dipnot : Bu mesaj @ImHai tarafından eklenmiş olup Beyazzenci bu plugin paketinin Essentials/config.yml uzantısının en üstündeki
Kod:
[B]# +-----------------------------------------------------------+ #[/B]
[B]# |  >><< |   MineTurk Pro v1.0 Plugin Paketi    | #[/B]
[B]# +-----------------------------------------------------------+ #[/B]
[B]#################################################################[/B]
Yazısınının bulunduğu tespit edilmiştir. Yani bu plugin paketi FurkanYılmaz adlı plugin paketi yapımcısının paketi üzerinde oynamalar yapılarak yapıldığı anlaşılmış olup üyelerimizin bilgilenmesi istenilmiştir.
Dilerseniz
Orjinal MineTurk plugin paketine http://www.mc-tr.com/konu/furkan-yi...ece-1-7-x-1-8-x-spigot-100-bot-korumali.8857/ linkinden ulaşabilirsiniz.
------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere BeyazZenci paketini yaptıktan sonra baya ara vermiştim ama artık geri döndüm MAYNGRAFT paketiyle karşınızdayım!
1MLZ8B.png

NOT: Lütfen isme aldanmayın isim bulamadın gülmeyin şimcik .dd

1MLZ8B.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TÜRKÇE ESSENTİALS:
Arkadaşlar essentials mesajlarını renklendirdim. Tabikide hazır olarak yapmadım mesajların başlarına MAYNGRAFT ekledim. Sizede nasıl yapılcağını göstericem;

[HASHTAG]#Essentials[/HASHTAG].jarı seçip sağ tıklayarak birlikte aç kısmından winrar olarak açın!

------------------------------

#Çıkan dosyalarda messages_tr.properties dosyası olacak onu normal properties dosyası olarak açın.

------------------------------

[HASHTAG]#Sonra[/HASHTAG] yazılar çıkıcak işte editlediğim yazılar renk kodları;
& olarak değil § olarak işaretlenecek örnek olarak;

&3&lMAYNGRAFT -yanlış
§3§lMAYNGRAFT -doğru

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer Pluginleri Editleme:

Arkadaşlar diğer pluginlerin configlerini editlemek için Notepad++ kullanınız (öneri)

qPl6GV.png

PLUGİNLERDEN RESİMLER:

GİRİŞ MESAJI:

qPl6GV.png

RÜTBE: Rütbe liste için /RUTBE

qPl6GV.png

KS: /KS

qPl6GV.png

Türkçe Essentials: (Bazılarını resim olarak attım)

qPl6GV.png

INDIRME LINKI & VIRUS TOTAL!

INDIRME LINKI ICIN: (Boyut 12.44 MB)

MediaFire:

Mega:

VIRUS TOTAL LINLI ICIN:

#Moderatörler konuyu silmeyin. Linkleri yarın eklicem internet sorunlarım yüzünden.

TAG LIST:

-----------------------------------------------------

ayirac.png

Herkese merhabalar, bugün sizlere yapmış olduğum
"BeyazZenci" adlı plugin paketimi tanıtıcağım!

ayirac.png

OZELLIKLER

Rütbe /Rankup
-----
KillStats /ks
-----
Warp Menüsü /Warp
-----
Kit Menüsü /Kit
-----
Rütbe Menüsü /Rank liste
-----
Renkli Prefixler
-----
Spigot 1.7 Uyumlu!

ayirac.png

Bazı Plugin Resimleri;

*** Giris Mesajı ***

ayirac.png

*** Işınlanma Mesajı ***

ayirac.png

*** Anti BUG ***

ayirac.png

*** Rank Liste ***

ayirac.png

*** Kurucu Prefix ***

PARA KAZANMA LİNKLERİ

########################################################################

BeyazZenci V.1 Paketinden Bu Kadar!
Şikayet-BUG-Yardım İçin Skypem: mrconcust.1
-----
Eğer Paketi Güzel Bulduysanız Konuyu Beğenmeyi Ve Yorum Atmayı Unutmayın!
[/B]​
[DOUBLEPOST=1448115990,1448115023][/DOUBLEPOST]
İndirme linki ve VirüsTotal EKLENDI !
Rankupda HATA VAR! GECERSİZ ARGS DİYE

Saol bu paketi kullanmıcam ama icindeki rutbe pluginini alıcam çunku daha önce kullandıgım var ve ondan memnunum bide öbürünü silersem warplar falan gider

beyazzency= bence skyblock plugın paketıde çıkarmalısın ?

Tebrikler ... Özellikler Okumayı Unutup CraftBukkit açan Benmiyim Yha...........

bu yeni paketin şifresi ne

kardeş /rankup yazdım şöyle diyor Gecersiz arg default ladder felan diyo

abi ./spawn olmuyor.!

Merhaba Rutbe Plugininde ( Geçersiz Args Default Ladder Not Enabled In The Rankprices.yml ) Bu Sorunu Alıyorum Biri Yardım Edebilirmi :?

Sa Beyler :) Bu Paket Güzel Olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl