Tanıtım #BeyazZenci Factions Plugin Pack | Rütbe ✔ AntiBUG ✔ KillStats ✔ Renkli Prefixler ✔ Uyarı | 1.7.X |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Bişey Soracam Biz Kerizmiyiz diyorya o pluginin adı ne

Plugin değil skript.

Kardeş Rankda Hata Alıyorum

Editleyip Serverimde Kullansam Sıkıntı Olurmu :) Vede biz kerizmiyiz olum ! mesajını nerden düzenleye bilirim ?

Tabiiki, pluginslerden skript pluginini bul aç onu scripts diye bir klasör olcak gir antibug.sk yi aç ordan düzenle.

mal gibi guzel ama her boka an internal error while attempting to perform this command diyo hiç bişey çalışmıyo op um hala çalışmıyor!

kardeş ben hoşgeldin mesaji ni nerden ayarlıcam bi yardım edermisin

Tebrikler Türklerden Böyle Güzel Plugin Paketi Yapan İlkez Görüyorum ! Plugin Paketini Begendim ! V2 Bekleriz ! Yenileyici Cpu Yediginden Kaldırılmasını Tavsiye Ederim ! Bazı Kısımlarda Turkce Karakter Hatası Gordum ! Chat Renkli Yazma Özelligi Ayarlaysaydın Sevinirdim !
Bide MultiMotd Yerine UniqueMotd Kullansaydın Sevinirdik ! Daha İyi Paketlerle Görmek Dilegiyle ! Bide AntiUyari Skriptinde Uyari Veriyorsun Ama Uyari Gözükmüo Karşı Tarafada Bizede :D

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ayirac.png

Herkese merhabalar, bugün sizlere yapmış olduğum
"BeyazZenci" adlı plugin paketimi tanıtıcağım!

ayirac.png

OZELLIKLER

Rütbe /Rankup
-----
KillStats /ks
-----
Warp Menüsü /Warp
-----
Kit Menüsü /Kit
-----
Rütbe Menüsü /Rank liste
-----
Renkli Prefixler
-----
Spigot 1.7 Uyumlu!

ayirac.png

Bazı Plugin Resimleri;

*** Giris Mesajı ***

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ayirac.png

*** Işınlanma Mesajı ***

ayirac.png

*** Anti BUG ***

ayirac.png

*** Rank Liste ***

ayirac.png

*** Kurucu Prefix ***

BeyazZenci V.1 Pack İndirmek İçin

Spigot 1.7 İndirmek İçin

Virüs Total İçin

########################################################################

BeyazZenci V.1 Paketinden Bu Kadar!
Şikayet-BUG-Yardım İçin Skypem: mrconcust.1
-----
Eğer Paketi Güzel Bulduysanız Konuyu Beğenmeyi Ve Yorum Atmayı Unutmayın!
[DOUBLEPOST=1448115990,1448115023][/DOUBLEPOST]
İndirme linki ve VirüsTotal EKLENDI !
Cok güzel bir plugin paketi olmuş ellerine sağlık beyazZenci keyifle server ımda oynuyanlar oldu Başka plugin paketi yapımında iyi şanşlar

mediafaire indirme link pls

Kardeş Rutbe atlamak için /rankup yazıyorum ama böle komut yok dio yani minetürk paketindede geçersiz args bişi bişi rankprices.yml diyor lütfen yardım edermisin[DOUBLEPOST=1456223153,1456223116][/DOUBLEPOST]Kardeş Rutbe atlamak için /rankup yazıyorum ama böle komut yok dio yani minetürk paketindede geçersiz args bişi bişi rankprices.yml diyor lütfen yardım edermisin

paket bozuk kardeş düzeltirsen sevinirim

Sağlam,Güzel Pack Tebrikler.

Keske Bazı Yerlere BeyazZenci Yazmasaydın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl