BeyazDC DOLANDIRMAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harun553

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
97
Minecraft
HarunBulbull

Discord:

HarunBulbull#8233

Merhaba değerli forum üyeleri,

Biliyorsunuz ki kısa bir zaman önce Arif Erdoğan adlı kişi BeyazDC sunucusu hakkında ortaya iddialar sürmüştü, sunucumu ve emeğimi çaldı falan fistan.

Buildleri kendisi yapmış? Yani burada öyle yazmış. Biz haritaları yaparken screenshot almadık arkadaşa güvendiğimiz için, ama ben Facebook grubunda paylaşmak için bir kaç görüntü almıştım. İyi ki silmemişim.
Görüntüler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ha bu arada, 24GB makinayı yaklaşık 1 sene kullanıp sonra "Emeklerimi çaldııı" demeye utanmıyorsan bizim diyecek bir şeyimiz yok xd:'D

Keyifli forumlar.

Son düzenleme:
Zaten Belliydi Bu? Ama BeyazDC'nin'de Arif'in Eklentilerini Kullanması Doğrumuydu? Onun Sunucusunu Taklit Etmesi?

Son düzenleme:
Merhaba forum üyeleri,
Arif Erdoğan adlı şahıs yapıları kendisi yaptığını söylüyor?!

Keşke bu arkadaşa güvenmeyip bütün yaptığımız buildlerin fotoğrafını çekseydik, iyiki bazılarını çekmişiz.
İşte rar şekline getirdiğim buildlerin bize ait olduğunu kanıtlayan resimler:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arif Erdoğan'ın benle build hakkında konuştuğu görüntü:

Bizi bilen bilir, yapılar bize ait ve biz bir BeyazDC olarak kimseyi dolandırmadık, dolandırmayız!

İyi forumlar.[DOUBLEPOST=1521894992,1521894724][/DOUBLEPOST]
Zaten Belliydi Bu? Ama BeyazDC'nin'de Arif'in Eklentilerini Kullanması Doğrumuydu? Onun Sunucusunu Taklit Etmesi?
İlk öncelikle biz kimsenin sunucusunu taklit etmiyoruz, Arif adlı arkadaşa ibret olsun diye KingFaction adında bir sunucu açtık fakat sunucunun ismi değişecek.
Pluginler konusunda bizim ona çok yardımımız dokundu, biz 2017 Ocak ayında Arif ile ortak olduk, daha geldiğimizde mysql ne olduğunu bilmiyordu ve aşama aşama BeyazDC sahibi öğretti.
"Besle kargayı, oysun gözünü"
İyi forumlar.

bu elaman kim tam olarak ?

Neden şu forumda kişişsel konular var ya? Bence acilen şu birileri hakkında konu açmayı bırakınız. (Açıkcası durumdan rahatsız oldugum için raporladım.)

Son düzenleme:
Akif adlı şahıs
İlk öncelikle Akif değil Arif, hırsızın tekidir kardeşim :) Ortak olduğumuzda bir çok yapı yaptık ve kanıtını sunduk, ama o arkadaş ben yaptım diyor.
1vs1 arenası açmış, o arenada bize ait :)

O yapılar yapana aittir. yapıların size ait olucağına dair herhangi yazılı bir metin , anlaşma imzalatmadıysanız.
emek herzaman zanaatkar ındır.

Neden şu forumda kişişsel konular var ya? Bence acilen şu birileri hakkında konu açmayı bırakınız. (Açıkcası durumdan rahatsız oldugum için raporladım.)
Rahatsız ettiğimiz için kusura bakma ama herhangi bir yerde sizi kötülediklerinde sizinde buna cevap verme hakkınız vardır. Biz kendimizi yapılan asılsız eleştirilerden koruduk. İyi forumlar

Şahsiyetlerini her yerde her daim belli ederler asılsız değil iyi yapmışsın.

Bir insan şahsiyetsiz ise kardeşinide şahsiyetsiz yapacak kadar şahsiyetsiz olamaz. Benim bu açıklamalarım 13 yaşındaki 2 çocuğa değil bizzat 24 yaşında şahsiyet sahibi olamamışadır.

Geçtiğimiz aylarda beyazdc.com hostingi tarafından son derece iyi düşünülmüş bir şekilde dolandırılmaya çalışıldım. Bunu Whatsapp üzerinden görüşme kaydı ile kanıtlamış durumdayım. Bu konu bağlantısından detaylara ulaşabilirsiniz. Hesabımda bulunan parama ve Sunucu Dosyalarıma haksız kazanç sağlamak için el konuldu. Sunucumda ( Sedat T. )'un kardeşi ( Buğra T. )'un her hangi bir katkısı bulunmamaktadır. Abisi olacak ( Sedat T. )'un yapılan onca desteklere rağmen isteklerinin bitmemesi sonuçu isteği üzerine sunucuda sınırlı yetkilere sahip olunduruldu. Sunucum KingFaction .com alan adı ile halen 7/24 sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir.

Paylaşmış olduğu sunucu dosyaları 4 ay öncesine ait ve üzerinde benim 4 yıllık tecrübem var.

Herkes KingFaction gibi bir sunucuya sahip olmak ister buyurun alın, geliştirin ve gönül rahatlığı ile kullanın. BeyazDC dolandırıcıdır ve dolandırıcı olarak kalacaktır.

Whois sorgusu ile bu olaya açıklık getirebilirsiniz.

kingfaction.com alan adı 4 yıldır üzerime kayıtlı ( Arif Erdoğan )
kingfaction.net alan adı yaklaşık 4 ay önce BeyazDC ( Sedat T. ) adlı dolandırıcı tarafından kiralandı.
Bulunmuş olduğumuz forumda 4 yıl önce açılmış bir konumda bulunmaktadır.

Forum yönetimi bu dolandırıcıyı forumda barındırmaya devam ettiği gibi bende ortaya çıkaracağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl