BetterRTP hangi dünyaya ışınlanacağını seçme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan riassa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.021

riassa

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
neqetria
Spawna rtp npc'si koymak istiyorum tıkladığında başka dünyaya gidecek orada rtp atacak onu nasıl yapabilirim?

Yardım edebilecek var mı?

Spawna rtp npc'si koymak istiyorum tıkladığında başka dünyaya gidecek orada rtp atacak onu nasıl yapabilirim?
Demek istediğiniz sağ tıklayınca sizin istediğiniz dünyaya rtp atmasımı? yoksa önce başka dünyaya ışınlayıp sonra mı rtp atması?

Eğer dediğiniz sağ tıklayınca istediğiniz dünyada rtp atmasıysa şu komutla halledebilirsiniz.

Kod:
rtp player <oyuncuadı> <dunyaisimi>

Demek istediğiniz sağ tıklayınca sizin istediğiniz dünyaya rtp atmasımı? yoksa önce başka dünyaya ışınlayıp sonra mı rtp atması?
Tıklayınca istediğim dünyaya atması.

Eğer dediğiniz sağ tıklayınca istediğiniz dünyada rtp atmasıysa şu komutla halledebilirsiniz.

Kod:
rtp player <oyuncuadı> <dunyaisimi>
Öyle istiyorum ama normal npc harici /rtp de kullanmaları gerekecek o yüzden normal /rtp komutu ile yapmalıyım

Öyle istiyorum ama normal npc harici /rtp de kullanmaları gerekecek o yüzden normal /rtp komutu ile yapmalıyım
Normal bu komut harici zaten rtp kullanabilirler o dünyadalarsa zaten direk öylede çalışıyor diye hatırlıyorum yetkisi verildiği zaman.

Normal bu komut harici zaten rtp kullanabilirler o dünyadalarsa zaten direk öylede çalışıyor diye hatırlıyorum yetkisi verildiği zaman.
Hocam betterrtp harici rtp öneriniz var mı?

Hocam /rtp yazdığımda /rtp yazdığım dünya değil hep istediğim dünyaya gitmesini istiyorum.
Tamam hocam bunu şu şekilde bir skripte bağlasanız peki?
Kod:
command /rtp:
    trigger:
        cancel event
        execute console command "rtp player <oyuncuadı> <dunyaisimi>"

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl