o1gumball
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- o1gumball
Discord:
o1gumball#9558
o1gumball#9558
SakuraFX#0001
Tab ile yapıyorsan config.yml dosyasıan gir orada grup prefixleri vs olması lazım oraya %img_admin% yapman lazım başka gurubada aynı örnek oyuncuya vermek istiyorsan %img_oyuncu% yapman lazımHerkese selam, items adder better rank özelliği luck permste yapıyorum ama olmuyor lütfen yardım edin chatte oluyor tabda olmuyor bide scorboard da birde tab pluginini kullanıyorum scorboarda tab plugini ile yapıyorrum yardım edin lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 204003
o1gumball#9558
Olmadı. Bu arada tab da öyle bişey yok luckpemsle yapılıyorTab ile yapıyorsan config.yml dosyasıan gir orada grup prefixleri vs olması lazım oraya %img_admin% yapman lazım başka gurubada aynı örnek oyuncuya vermek istiyorsan %img_oyuncu% yapman lazım
o1gumball#9558
o ne bilmiyorumTagına itemsadder üzerinden Namespace ekledin mi
SakuraFX#0001
o1gumball#9558
gene olmadı yaptım hepsiniitemsadder klasörüne gir oradan data > items_packs oraya gir klasör oluştur rank adında oraya rank.yml dosyası oluştur ve rank.yml dosyasına aşağıdaki linkteki kodu girDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SakuraFX#0001
SakuraFX#0001
üsttekinide yap daha bitmedi. ve o sondaki rank klasörüne kendi admin tagını at rankın isminide admin.png yap kaydet /iareload yaz sonra /iazip yazgene olmadı yaptım hepsini
o1gumball#9558
üsttekinide yap daha bitmedi. ve o sondaki rank klasörüne kendi admin tagını at rankın isminide admin.png yap kaydet /iareload yaz sonra /iazip yaz
SakuraFX#0001
dediğim gibi yaparsan düzelir klasör dizini farklıdır belki ama napespace eklemessen olmaz özellikle .yml yi öyle yaponlar var
whiskeytr
Selamlar, sana basit bir yöntem söyliyeyim.onlar var
whiskeytr
Evet bunu yaparsan herhangi bir placeholder kullanmana gerek kalmıyor. Bu sebeple tabdada olmak zorunda.bakın chatte oluyor ama tabda olmuyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!