Tanıtım BetterPortals Eklenti Tanıtımı - Portallarınızı Daha Verimli Kullanın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crewdex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crewdex

Clique | 2022
Elmaslar
564
Minecraft
Crewdex

Discord:

Crewdex#1868

BetterPortals Eklenti tanıtımı

Kısaca tanıtım
BetterPortals, sunucunuzdaki portalları daha verimli kullanmanızı sağlayan bir plugindir.
Yaptığınız portaldan içine girdiğinizde nereye gideceğinizi görebiliyorsunuz, geri çıkıştada nereden çıkacağınızı görebiliyorsunuz. Eklenti ilk çıktığı zamanlarda sadece bu işe yarıyordu fakat yeni gelen güncellemeler ile sunucular arası geçiş içinde kullanılıyor. Sunucular arası özel geçiş yapmak için pluginin özelliğini kullanarak portalı kendimiz oluşturmamız gerekiyor, yardıma ihtiyacınız olursa eklentinin ana sayfasında bize yardımcı olucak bir sayfa var oradan bakarak portallarınızı oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz.
betterportals.png

Komutlar
  • /bp help - Tüm komutları gösterir /bp reload - Config dosyasını yeniler /bp wand - Kendi portalınızı oluşturmanız için elinize wand eşyası veren komut. /bp remove - Portallarınızı kaldırır
Yetkiler
  • betterportals.reload - /bp reload yetkisi. betterportals.wand - /bp wand yetkisi. betterportals.select - Portal oluşturmak için köşe seçme yetkisi. betterportals.link - /bp link yetkisi. betterportals.linkexternal - /bp linkexternal yetkisi. betterportals.remove - /bp remove yetkisi (kişinin oluşturduğu portal) betterportals.remove.others - Tüm portalları silme yetkisi. betterportals.see - Kişilerin portalların arkasını görmesine izin verir (varsayılan herkes). betterportals.use - Portallar aracığıyla ışınlanmaya izin verilir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel anlatmışınız eklenti güzel illaki kullanan olucaktır .

Anlatım tarzınız hoşuma gitti ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl