Tanıtım BetterHud - Oyun içi "heads-up" görüntünüzü özelleştirin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.17 - 1.21.1
Kaynak paketleri, Minecraft'ı tamamen değiştirecek kapasiteye sahiptirler. Dilerseniz elmasları daha farklı yapın, isterseniz oyunu Minecraft'ın "Trailer" videosundaki gibi yapın, isterseniz oyunu çok kaliteli yapın, isterseniz oyunu daha da az kaliteli yapın... Özelleştirmesi veya var olan kaynak paketlerinden birini seçmesi tamamen size kalmış bir prosedürdür. Bu kaynak paketlerini sunucularda da bazen görebiliyoruz. Çoğu kişi ESC menülerini, TAB görünümlerini, oyuncu gruplarını, menüleri vs. kaynak paketleri ile düzenliyor. Fakat hepsinin kaçırdığı bir yer var: oyuncunun oyun içindeki arayüzü. Hani şu sağlığınızı, açlığınızı ve eşyalarınızı gördüğünüz alan. Bu alana kimse hafif bir renk değişimi yapmış olsa da bambaşka bir şeye çevirmedi. Belki sunucu sahipleri bunu nasıl yapabileceklerini bile bilmiyor... İşte bu konuda da bu unutulan arayüzü nasıl değiştirebileceğinizi anlatacağım.

Ben Furkan, ve forumun editörü olarak sizlere BetterHud eklentisini sunuyorum. Oyun içi arayüzünüzü tamamen değiştirme yeteneğine sahip bir eklenti. Özellikle MMORPG sunucular için şahane olan bu eklentiyi gelin beraber inceleyelim.

- Kurulum
Eklenti herhangi bir katı zorunluluk gerektirmemekle beraber ItemsAdder ile birlikte sorunsuz çalışabilmektedir. Eklentiyi aşağıdaki linkten indirdikten sonra direkt olarak sunucunuzun eklenti klasörüne bırakın, sunucunuzu eğer açıksa kapatın ve tekrardan başlatın. Eğer herhangi bir hata çıkmazsa eklenti etkin hale gelecektir.
Eklentiyi bu linkten indirin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Özellikler
Söz konusu eklenti, diğer eklentilerden tamamen asenkronize bir şekilde çalıştığı için hızlı çalışır ve sunucunuzu yormaz. Ayrıca eklentiyi öğrenmeniz pek de zor değil. Otomatik kaynak paket oluşturucusu ve kolaylaştırıcı özellikler ile eklentiyi biraz kurcalayan herkes bu HUD görünümlerini ekleyebilir.
Bunların dışında TTF desteği bulundurması, açık kaynaklı olması, animasyonlar (GIF) ile çalışabilmesi gibi bir çok ekstra özelliğe sahiptir.
Aşağıda eklentiden birkaç adet görsel yer alıyor.
1729366154025.webp
1729366162778.webp
1729366191714.webp
- Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, artık bu eklenti sayesinde kendi sunucunuzdaki deneyimi diğerlerine göre çok daha fazla yükseltebilir, ve özelleştirilebilirlik adına bir adım daha atabilirsiniz. Eğer HUD tasarımı yaparsanız beni etiketleyip geri bildirim isteyebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın, bir sonraki konuda görüşmek dileği ile iyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Ekli dosyalar

• 1729366169197.webp
    1729366169197.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 1729366179467.webp
    1729366179467.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 88
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl