Çözüldü Betterhud destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

Betterhud plugininde çok basitçe can zırh ve hunger barını sol üste taşımak istiyorum bu kadar basit yardımcı olabilcek var mı şunu şurdan yap veya discorddan gelirim anlatırsa çok güzel olur

Lütfen hud reklamlarınızı kendinize saklayın buraya atmayın

BetterHud eklentisinin detaylı wikisi olduğunu hatırlıyorum, wikiye bakarak kendiniz eklentiyi öğrenmeniz en iyisi olacaktır. kullandığınız eklentileri hiç öğrenmeyip bırakmak zararlı bir yaklaşımdır.

BetterHud eklentisinin detaylı wikisi olduğunu hatırlıyorum, wikiye bakarak kendiniz eklentiyi öğrenmeniz en iyisi olacaktır. kullandığınız eklentileri hiç öğrenmeyip bırakmak zararlı bir yaklaşımdır.
Wikiside birşey anlatmıyor ki dediğini yaptığım halde hud değişmedi ben tek istediğim normal mc hotbarı can barının yerini değiştirmek bu kadar aslında ama illa ucube gibi görseller koyun diyor

BetterHud gibi eklentiler yeni hud elementleri oluşturur normal mc'nin kendi hudunu ellemez diye biliyorum, amacınız mc hotbarının kendisini değiştirmek ise texturepack kullanabilir, örneğin can barının yerini değiştirmek için texturepack ile normal mc can barını görünmez yapıp better hud ile yeni ve konumu ayarlanabilir can barı yapabilirsiniz

BetterHud gibi eklentiler yeni hud elementleri oluşturur normal mc'nin kendi hudunu ellemez diye biliyorum, amacınız mc hotbarının kendisini değiştirmek ise texturepack kullanabilir, örneğin can barının yerini değiştirmek için texturepack ile normal mc can barını görünmez yapıp better hud ile yeni ve konumu ayarlanabilir can barı yapabilirsiniz
Dediğim gibi kendisini değiştirmeden yapmak amacım aslında ama olmuyor

Dediğim gibi normal mc hotbarını/can barını görünmez yapıp, ekranın başka bir yerine BetterHud üstünden can barı koyabilirsiniz, BetterHud ile gerçek mcnin can barının aynısını veya çok benzerini yapabilirsiniz, ama direkt hotbar can barı yemek barı vb. komple taşıyayım istiyorsanız mod kullanmanın haricinde sunucu taraflı yapılamaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl