Çözüldü BetterHealthBar Plugin Yaratık İsimleri Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olyi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
oly
BettherHealthBar pluginini. Builtbybit üzerinden satın aldım. Discord sayfalarına falan baktım fakat çok aktif değille geri dönüş yapmadılar. Yaratık isimleri ingilizce olarak gözüküyor oyun içerisinde. Ne kadar config ile oynadıysam bir türlü ayarlayamadım. Bilen birisi vardır belki yardımcı olur musunuz bana.

Kod:
  texts:
    1:
      text: default_text
      pattern: "[entity_name]"
      align: center
      x: 60
      y: 20
      scale: 0.5

Şöyle bir yer var. Yaratığın üstünde entity_name olarak yazıyor. Fakat başka bir şey ekleyemiyorum buraya ne placeholder ne de ona benzer bir şey. Bilgisi olan var mı acaba.

1771019897801.webp

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

1771020489469.webp

1771020734290.webp

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
tabi ki.

Oyun diliniz türkçe mi ?

Eklenti mob ismini istemci tarafından alıyor ve düzenleme imkanınız bulunmuyor. Oyun dilini türkçe yapmayı deneyin, eğer olmazsa kaynak paketi üzerinden türkçeleştirme yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Oyun diliniz türkçe mi ?

Eklenti mob ismini istemci tarafından alıyor ve düzenleme imkanınız bulunmuyor. Oyun dilini türkçe yapmayı deneyin, eğer olmazsa kaynak paketi üzerinden türkçeleştirme yaparak sorunu çözebilirsiniz.
evet oyun dili türkçe kaynak paketi üzerinden nasıl türkçeleştirme yapabilirim acaba

plugins/ItemsAdder/contents/<senin_klasörün>/resourcepack/assets/minecraft/lang/ konumuna gidin, eğer lang klasörü yoksa kendiniz oluşturun.

Bu konumda tr_tr.json ve en_us.json dosyaları oluşturun.
İçerisi şu şekilde olmalı:
Kod:
{
  "entity.minecraft.zombie": "Zombi",
  "entity.minecraft.skeleton": "İskelet",
  "entity.minecraft.creeper": "Sinsi Sürüngen",
  "entity.minecraft.iron_golem": "Demir Koruyucu"
}
Devamına mobları ekleyerek devam edebilirsiniz.

Bu yöntem ile çözemezseniz eklenti içerisine mob isimleri gömülü geliyor olabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteye giderek jarı yükleyin ve mob isimlerini aratın. Eğer mob isimleri oyunda göründüğü şekilde çıkıyorsa buradan türkçeleştirip jarı indirdiğiniz taktirde muhtemelen çalışacaktır. String editör kullanırken Büyük harf küçük harf boşluk uyumuna vs. dikkat etin yani iron_golem gibi şeyleri değil de ne görüyorsanız onu: Iron Golem şeklinde aratıp türkçeleştirin.

plugins/ItemsAdder/contents/<senin_klasörün>/resourcepack/assets/minecraft/lang/ konumuna gidin, eğer lang klasörü yoksa kendiniz oluşturun.

Kod:
{
}
Devamına mobları ekleyerek devam edebilirsiniz.

Bu yöntem ile çözemezseniz eklenti içerisine mob isimleri gömülü geliyor olabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteye giderek jarı yükleyin ve mob isimlerini aratın. Eğer mob isimleri oyunda göründüğü şekilde çıkıyorsa buradan türkçeleştirip jarı indirdiğiniz taktirde muhtemelen çalışacaktır. String editör kullanırken Büyük harf küçük harf boşluk uyumuna vs. dikkat etin yani iron_golem gibi şeyleri değil de ne görüyorsanız onu: Iron Golem şeklinde aratıp türkçeleştirin.
jar editorde bulamadım hiç onunla alakalı bir şey yazmıyor. Texture olayındada kendi texture yüklüyor fakat sizin dediğin gibi klasör falan oluşturdum ama hiç tepki vermedi acaba hali hazırda küçük bir şey hazırlayıp bana verme şansınız var mı denemek için.

jar editorde bulamadım hiç onunla alakalı bir şey yazmıyor. Texture olayındada kendi texture yüklüyor fakat sizin dediğin gibi klasör falan oluşturdum ama hiç tepki vermedi acaba hali hazırda küçük bir şey hazırlayıp bana verme şansınız var mı denemek için.
iazip komutunu kullandıktan sonra log atar mısınız ?

Log iletin, dil dosyaları yükleniyor mu yüklenmiyor mu emin olalım. Eğer yükleniyorsa ve hala gözükmüyorsa kaynak paketiyle çözemeyiz, muhtemelen eklenti içerisinde gömülü şekilde geliyor.

Eklenti geliştiricisinden destek almanız daha hızlı ve sağlıklı olacaktır.

yüklenmedi sanırım bana bir tane texturepack atabilir misiniz eğer müsaitseniz bu dediğiniz dil dosyaları yüklü şekilde çünkü bende hiç texturepack yok yüklediğim bir tane logonun var sadece ona da işe yaramıyor sanırım

assets/minecraft/lang/

kaynak paketinizden bu konuma gidiyorsunuz, eğer yoksa klasörleri oluşturuyorsunuz.

Kod:
{
}
Eğer konumdan emin değilseniz
buraya gidip sürümünüzü seçip assets klasöründen default dil dosyalarını bulabilirsiniz. Sizde kaynak paketinden aynı kısımlara gidiyorsunuz ve istediğiniz kısımları üstteki verdiğim örnekteki gibi değiştiriyorsunuz.

iazip komutunu kullandıktan sonra dil dosyaları yüklenmeli ve zombi mobu üzerinde test edebilirsiniz, eğer çalışırsa diğer mobları da ekleyin.

dediğiniz gibi asset den indirdim dil dosyasını iareload iazip çektim fakat isimler yine değişmedi sizin dediğiniz gibi sanırım plugin ile alakalı olay. Adama da yazı yazdım fakat geri dönüş de yapmadı, discord platformlarıda çok pasif yardımcı olmuyor insanlara kötü oldu bu ya

assets/minecraft/lang/

kaynak paketinizden bu konuma gidiyorsunuz, eğer yoksa klasörleri oluşturuyorsunuz.

Kod:
{
}
Eğer konumdan emin değilseniz
buraya gidip sürümünüzü seçip assets klasöründen default dil dosyalarını bulabilirsiniz. Sizde kaynak paketinden aynı kısımlara gidiyorsunuz ve istediğiniz kısımları üstteki verdiğim örnekteki gibi değiştiriyorsunuz.

iazip komutunu kullandıktan sonra dil dosyaları yüklenmeli ve zombi mobu üzerinde test edebilirsiniz, eğer çalışırsa diğer mobları da ekleyin.
adam cevap vermiyor hiç bir şekildle github'dan yazdım, discord sunucusuna yazdım, arkadaş falan da eklenmiyor zaten iade edeceğim eklentiyi. Önerebileceğin bir plugin var mı bu şekilde ücretsiz veya ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl