Paylaşım Better Vanilla V1 | Survival Deneyimini En Üst Seviyeye Taşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Uzun süredir bir MC oyuncusu olarak halen daha Minecraftın eksiklerini görüyordum. Son 2 ay içerisinde kendi kendime dedim ki:
Neden vanilla survivalı en iyi şekilde yansıtacak bir mod paketi oluşturmayayım?

ve işte karşınızda uzun uğraşlar sonucu topladığım mod paketi Better Vanilla

Paket özelliklerine gelecek olursak genel anlamıyla vanilla Minecraft temasına sadık kalarak görsel, işitsel ve mekanikler üstünde iyileştirme yapan bir pakettir.
Vanilla temasından farklı olarak pakette minimap, güçlü eşya fırlatma, ağaç kırma mekaniği, daha iyi mağaralar(vanilla tarzda), worldedit ve zoom modları vardır. Bu özellikler harici tüm modlar vanillaya uygun bir biçimde seçilmiştir.

Pakette 66 Mod, 10 Texture Pack ve 9 Shader olmak üzere toplamda 85 adet içerik bulunmakta.
Optimizasyon anlamında biraz rezalet durumda olabilir ancak oynadığım çoğu ayar default ayarlarda. Yani kendi bilgisayar özelliklerinize göre güzel bir ayarlama çektiğinizde rahatlıkla oynanabilir düzeyde bir mod paketi karşımıza çıkıyor.

Sistem Özelliklerim:
Ryzen 5 5500
RTX 3070
10 GB DDR4 3200 MHZ Ram(Oyuna verilen ve önerilen Ram Değeri minumum 8)

Shader, Vanilla ve Vanilla+Texture Pack perfonmans videoları(biraz acemi olduğu kadar artık <3)

Mod paketine yeni sürüm geldikçe güncelleme çıkarmayı düşünmüyorum ancak istek gelirse, modların, texture packlerin ve shaderların yeni sürümleri yayınlandıkça hepsinin uyumlu olduğu son sürüme kadar devamlı bir güncelleme paylaşabilirim.

Mod paketi 1.21.5 Fabric 0.16.14 ile uyumludur.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mod Paketini Beğendiyseniz ve farklı mod paketleri paylaşmamı istiyorsanız konu altına fikirlerinizi belirtip konuya elmas bırakabilirsiniz.
Önceki Mod Paketi Konum: Korku Modları %90 Tam Liste

Son düzenleme:
Yapmış yine yapacağını,eline sağlık :love:

WorldEdit ve minimap modları gibi modlar bir Survival paketine aykırı gelse de bi proje oluşturmuş olman güzel, eline sağlık.

Ben de yakın zamanda tek oyunculu Survival için bir paket çıkarmayı düşünüyordum, demek ki geç kalmışız :sohappy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl