BetaDotCraftMC|SkyBlock Sunucusu|1Haftalığına Sınırsız VIP..Kasa Açılımı,etkinlikler..|1.8.x-1.10.x

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darcioww
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.719

darcioww

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
AnWyvp.png

IP: 185.118.141.168 - Yakın zamanda websitesine geçiş yapıldığı zaman play.dotcraftmc.com yeni ip olacaktır.

Sunucu 31.12.17 tarihi itibariyle kuruldu ve aktif hale geçirildi. Dolayısıyla eksikliklerimiz olabilir affola. Şuan için sadece Skyblock sunucusuyuz ve oldukça iddialıyız bu konuda. 100 kişilik slotumuz var 2.2.17 tarihi itibariyle ilerde gerekirse arttıracağız. Birkaç hafta sonra web platformundada sitemizi açacağız ve sunucu ve website anlık iletişim ile çalışacak. Buildlerimiz yapım aşamasında olanlar var. Bir nevi beta* aşamasındayız bizle birlikte bu deneyimin içinde bulunursanız ne mutlu bize. Beta aşamasında bulunmamız nedeniyle buglar, hatalar vs. olabilir mazur görün; bu hataları bizlere bildirene oyun içi ödüllendirmeler yapılacaktır. Ek olarak bizle birlikte bu beta* deneyimini yaşayacak olanlar sunucu içi ömür boyu sınırsız VIP üyelik sahibi olacaklar. VIP üyeliğini almak için kullanıcı adınızı [email protected] hesabınıza iletin; maksimum 1 gün içinde Premium derece VIP, hesabınıza tanımlanmış olacaktır. Optimum süre:1 saat...
VIP Paketleri:
1. VIP
2. Premium VIP
3. Legend VIP
4. Herobrine VIP
Not: Plugin paketindeki katkılarından dolayı Mmotrgaming kanalına teşekkürler...
Not 2: En alttaki linkteki resimleri incelemenizi tavsiye ederim, daha detaylı..
Yakın zamanda Websitemiz açıldığında daha detaylı bilgiyle sizleri bilgilendireceğiz. İyi Oyunlar..!

-------------------------------------------------------------------

Yapilacaklar:

-Factions sunucusu eklenecek tek lobi uzerinden SkyBlock ve Factions'a gecikebilecek.
-Websitesi acilacak ve bu site pluginler araciligiya sunucuyla 7/24 aktif etkilesim halinde olacak.
-Kasa acma modu ileride aktif hale gelecek.
-İhtiyac durumuna gore Moderator ve Rehber alimi yapilacak.
-Beta surumu boyunca haftada 1 gunlugune bakim ve gelistirmeye alinacak sunucu.
-Beta surumu yerini stabil surume birakacak...

--------------------
3.2.17 - Güncelleme ve Bakım Notları:

-KitAdder, MobArena, Jobs, AntiCheat+ plugini sunucuya entegre ediliyor.
-ChestShop eski srüm olmasından dolayı market bugu kullanan arkadaşlar sunucudan uzaklaştırıldı. (Uyarılmıştı!)
-Pluginler tek tek mevcut versiyonun son sürümüne güncelleniyor.
-VIP Market yapım aşamasında.
Gelişmeler için takipte kalın... Sunucu yarın açılacak tekrardan.
-Ozer adlı kullanıcı Rehber yapılmıştır.

4.2.17 - Güncelleme ve Bakım Notları:

-VIP Market açıldı Spawnerlar markete eklendi.
-Dünkü pluginlerin yanısıra AdvancedBan plugini yüklendi.

Diğerleri henüz yapılmadı...

--------------------
Sponsor: AnkSOFT
Sunucu İçi Görüntüler:
Ana Lobi:
X9mP6D.png

LZmOJb.png

775yOa.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Market:

6rdJ6k.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kasa Açılım:
qjVGm3.png

vs... linkteki resimleri lütfen inceleyiniz...
Not 3: Kasa içerikler henüz ayarlanamamıştır bu yüzden anlayışla karşılamanızı umarım yakın zamanda hazırlanıp erişime açılacaktır.

jXmy3r.png

2nBJ1q.png

l3mOjX.png

VPmran.png

njZOM0.png

2nBJ92.png

Bv3LAM.png

o0oOk9.png

l3mOWr.png

VPmrMv.png

vXrjp4.png

1VqJJ5.png

LZmbbV.png

r6nOOP.png

77566l.png

Pnmll8.png

qjVGvq.png

QvmV2g.png

X9mP6D.png

Son düzenleme:
Dostum Konu Düzenini Daha Da İyi Yapabilirdiniz, Oyuncuların Dikkatini Çekmek İçin...

Selam Dostum, fotograflarınızı diğer türlü yüklerseniz sevinirim Ve Map alıntı olmasaydı daha iyi
Şeyler yapıcagını düşünüyorum yinede başarılar dilerim.

S
Selam Dostum, fotograflarınızı diğer türlü yüklerseniz sevinirim Ve Map alıntı olmasaydı daha iyi
Şeyler yapıcagını düşünüyorum yinede başarılar dilerim.
Map alinti erisime sunan kisiden izin alinarak sunucuya aktarilmis bir lobi mapi

Sunucu içi düzen iyi derecede. Ayrıca konuda ki eklenmeyen görselleri de ekledim. Hadi iyi oyunlar.
(Sunucu ile hiçbir alakam yoktur)

Sunucu içi düzen iyi derecede. Ayrıca konuda ki eklenmeyen görselleri de ekledim. Hadi iyi oyunlar.
(Sunucu ile hiçbir alakam yoktur)
Sagol hata cikarmisti bu arada dedigi gibi arkadasin sunucuyla alakasi yoktur.[DOUBLEPOST=1486097653,1486092286][/DOUBLEPOST]
Dostum Konu Düzenini Daha Da İyi Yapabilirdiniz, Oyuncuların Dikkatini Çekmek İçin...
Duzenlenmistir.[DOUBLEPOST=1486142110][/DOUBLEPOST]Sunucu bakıma alınmıştır yeni özellikler ekleniyor. Konu kısmından takip edebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1486159804][/DOUBLEPOST]Konu guncellendi..[DOUBLEPOST=1486203280][/DOUBLEPOST]güncellendi

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl