Tanıtım BestTools - Her işlem için anında her alet!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.13 - 1.21
Selamlar, ben forum editörü Furkan; ve bu konuda sizlere BestTools eklentisini tanıtacağım. Bu konunun sonunda BestTools'un kurulumunu, özelliklerini, komut ve yetkilerini harfiyen biliyor olacaksınız. O zaman ne duruyoruz, hadi konuya girelim.

Kurulum
BestTools eklentisi hiç bir bağlılık gerektirmez. Eklentiyi bu linkten indirin. Daha sonra indirilen eklenti dosyasını sunucunuzun içinde yer alan \plugins klasörüne yer atın. Sunucunuz açıksa yeniden başlatın, ve eklenti etkin hale gelecektir.

BestTools Nedir?
BestTools eklentisi, oyuncu herhangi bir blok kırmaya çalıştığı zaman, veya herhangi bir yaratığa vurmaya çalıştığı zaman elindeki eşyayı en uygun eşyayı değiştirmeyi sağlar. En iyi eşyayı isterseniz envanterinizden, isterseniz sadece alt barınızdan seçer. Bu eklentinin iyi bir yanı büyüleri de hesaba katmasıdır. Örneğin eğer "Darbe 3" ve "Darbe 5" büyülü elmas kılıçlarınız varsa BestTools sizin için "Darbe 5" büyülü kılıcı seçecektir.

1723451086362.webp

Kazma ile kırılan bir bloktan kürekle kırılan bir bloğa geçiş

Eklenti ayrıca optimizasyonu ile gayet başarılı bir iş çıkarmaktadır. Sadece gerektiği zaman işlem uygulaması eklentinin birden fazla kişinin kullanmasına rağmen stabil bir şekilde çalışmasını sağlar.

1723450787592.webp

Öncesi

1723450801991.webp

Sonrası

Komutlar ve Yetkiler
/bt - Otomatik alet seçmeyi kapatır.
/bt hotbar - Otomatik alet seçmesini envantere veya sadece alt bara kısıtlamayı sağlar.
/bt reload - Eklentiyi yeniden yükler.
/bt bl add / remove - Seçili eşyayı kara listeye almanızı veya kaldırmanızı sağlar. Eğer bir eşya karalistede ise o eşya otomatik seçilmez.
/rf - Alt barınızdaki eşyaları "stack" miktarına göre envanterinizden doldurur.

BestTools.use - /bt komutunu kullanma izni
BestTools.refill - /rf komutunu kullanma izni
BestTools.reload - Eklentiyi yeniden yükleme izni

Extra!
Oyuncunun en çok kullandığı slotu "favori slotu" olarak seçilir ve %besttools_favoriteslot% yer tutucusunu kullandığınızda size o slotu yansıtır.

Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, artık BestTools eklentisini başka bir sunucuda, veya kendi sunucunuzda kullanırken bir profesyonel gibi hissedeceksiniz! İyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Bu eklentiyi biliyorum bence çok tatlı bi eklenti ve gerçekten çok iş görüyor. Fakat biraz alışmak gerek otomatik olduğuna. Tanıtımınız için teşekkür ederim güzel ve detaylı bir anlatım olmuş elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl