Beşiktaş VS Eintracht Frankfurt Maçı ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 240
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mavii

Geçmiş geleceği, gelecek geçmişi yazar.
Elmaslar
29
Minecraft
Mavi

Discord:

maviyim

Bugün 22:00 da oynanacak maç sizce kaç kaç biter ve sizce beşiktaş bu sezon ne yapar :D

Beşiktaşı ligde başarılar beklerken aynı durum avrupa için geçerli değil, Frankfurt sadece dortmund mağlubiyeti aldı bu sezon. Almanya liginde Bayern munihi takip ederek 2. sırada bulunmakta ve oldukça formda bir takım. Beşiktaş, aldığı ajax mağlubiyetinin acısını çıkartmak isteyecektir ve galibiyet isteyecektir, olası bir berabere durumu bile istemeyen beşiktaş ve frankfurt maçı bol tempolu, bol kornerli geçecek diye düşünüyorum. Karşılıklı gol beklentim var. Tahmini skor 2-1 beşiktaş alır

Beşiktaşı ligde başarılar beklerken aynı durum avrupa için geçerli değil, Frankfurt sadece dortmund mağlubiyeti aldı bu sezon. Almanya liginde Bayern munihi takip ederek 2. sırada bulunmakta ve oldukça formda bir takım. Beşiktaş, aldığı ajax mağlubiyetinin acısını çıkartmak isteyecektir ve galibiyet isteyecektir, olası bir berabere durumu bile istemeyen beşiktaş ve frankfurt maçı bol tempolu, bol kornerli geçecek diye düşünüyorum. Karşılıklı gol beklentim var. Tahmini skor 2-1 beşiktaş alır
yapay zeka gibi konuşmuşsun :D güzel tahmin

yapay zeka gibi konuşmuşsun :D güzel tahmin
Bazı kişilerin dediklerine göre birazıcık maçkolikte takılıyor olabilirim. Fenerbahçeliyim. Birde twente için detaylı analiz anlatırdımda uzatmaya gerek yok :)

lazımsa kupon tavsiyeleri bile verebilirim

Beşiktaş 1-3 Eintracht Frankfurt

Bazı kişilerin dediklerine göre birazıcık maçkolikte takılıyor olabilirim. Fenerbahçeliyim. Birde twente için detaylı analiz anlatırdımda uzatmaya gerek yok :)

lazımsa kupon tavsiyeleri bile verebilirim
bence verme :D tutmadı çünkü

1728024349314.webp

3 - 1 bitti

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl