- Elmaslar
- 104
- Minecraft
- xtaf_
Discord:
xtaf_
xtaf_
ilovemaju
amoreas
amoreas
Galatasaray deplasman yorgunluğu ile göztepe deplasmanında berabere kalırsa [göztepe zorlu bir rakip özellikle ev sahibi durumunda] (veya herhangi bir maçta puan kaybederse) ardından da Fenerbahçe derbisinde de puan kaybederse (galibiyet alamazsa) ve Trabzonspor kalan maçlarını kazanırsa şampiyon Trabzonspor oluyorFenerin 2. de elden gitti dün bakalım uzun zaman sonra tekrar karşılaştılar iki takımda güzel iyi olan kazansın tek şampiyon "Galatasaray"
ilovemaju
Ben şahsen dün ki performanslarını da beğenmedim Trabzonspora karşı takım olarak çok üst seviye bir takıma sahibiz ama dün 2 3 önemli eksikliklerimiz de vardı bazen iyi bazen çok kötü batıyorlar sürekli aynı performans aynı oynanış aynı motivasyon ile çıksalar çok da sorun yaşamıyacaklarını düşünüyorum ama tabi ki bu futbol bilemeyiz her an bi şeyler olabilir ama görünen kısımıyla çok detaya girmessek mayıslar yine Galatasarayındır benceGalatasaray deplasman yorgunluğu ile göztepe deplasmanında berabere kalırsa (veya herhangi bir maçta puan kaybederse) ardından da Fenerbahçe derbisinde de puan kaybederse (galibiyet alamazsa) ve Trabzonspor kalan maçlarını kazanırsa şampiyon Trabzonspor oluyor
Aynı durum Fenerbahçe içinde geçerli lakin yine de avantaj puan farkı ile Galatasarayın elinde ama ne olacağı kesin değil kritik bir virajdayız. Özellikle osimhen yokluğunda Galatasarayda ciddi bir eksiklik hissediliyor
xtaf_
şampiyon kasımpaşaFenerin 2. de elden gitti dün bakalım uzun zaman sonra tekrar karşılaştılar iki takımda güzel iyi olan kazansın tek şampiyon "Galatasaray"
xtaf_
Umarım nene asensio talisca kerem atsın yeter 4 olsun bizim olsunFenerbahçe 2-0 kazanır
Goller talisca ve nene

exlienty
Osimhensiz gs bir baltaya sap olamazBen şahsen dün ki performanslarını da beğenmedim Trabzonspora karşı takım olarak çok üst seviye bir takıma sahibiz ama dün 2 3 önemli eksikliklerimiz de vardı bazen iyi bazen çok kötü batıyorlar sürekli aynı performans aynı oynanış aynı motivasyon ile çıksalar çok da sorun yaşamıyacaklarını düşünüyorum ama tabi ki bu futbol bilemeyiz her an bi şeyler olabilir ama görünen kısımıyla çok detaya girmessek mayıslar yine Galatasarayındır bence
ilovemaju
Osimhen yokken de İcardimiz vardı ama şuan ki haliye koskoca efsanenin sönüşünü izliyoruz 1 gol atsa evi göğü inleticez şuanlık osimhen tabi ki daha iyiOsimhensiz gs bir baltaya sap olamaz

exlienty
İcardiye çok haksızlık yapılıyo o ayrı konu ama şu anda gerçekten kötü oynuyor. Bazı gasssaraylılar adamın emeklerini yok sayıyo 2 sene taşıdı adam bizi hiçbişe yapmamış gibi davranıyorlar osimhen evet iyi fakat lig maçlarında hani önemli olmayan maçlarda en azından oynat icardiyi de gönlü olsun okaaaaaaaaan duy sesimiOsimhen yokken de İcardimiz vardı ama şuan ki haliye koskoca efsanenin sönüşünü izliyoruz 1 gol atsa evi göğü inleticez şuanlık osimhen tabi ki daha iyi
ilovemaju
Böyle bir efsanenin sönüşüne oynayamadığına gol atamadığına tanık olmak o kadar çok koyuyor ki İcardi baba gibi adam benim için çoğu insan içinde öyle bi gol atsa yeri göğü inletiyoruz sevinçten ama nolduysa önce o sakatlıktan sonra ve wandanın olayları yüzünden neredeyse kariyerinin bitim noktasına geldi sezon sonunda ayrılıyorum derse oturur ağlarım artıkİcardiye çok haksızlık yapılıyo o ayrı konu ama şu anda gerçekten kötü oynuyor. Bazı gasssaraylılar adamın emeklerini yok sayıyo 2 sene taşıdı adam bizi hiçbişe yapmamış gibi davranıyorlar osimhen evet iyi fakat lig maçlarında hani önemli olmayan maçlarda en azından oynat icardiyi de gönlü olsun okaaaaaaaaan duy sesimi
amoreas
Yani icardi 2 sene kadar taşıdı elbette galatasaray camiası için onurlu bir isim yalan yok ama şu an resmen klubün parasını yemek için takımda duruyor gibi bir havası varİcardiye çok haksızlık yapılıyo o ayrı konu ama şu anda gerçekten kötü oynuyor. Bazı gasssaraylılar adamın emeklerini yok sayıyo 2 sene taşıdı adam bizi hiçbişe yapmamış gibi davranıyorlar osimhen evet iyi fakat lig maçlarında hani önemli olmayan maçlarda en azından oynat icardiyi de gönlü olsun okaaaaaaaaan duy sesimi

exlienty
Napsın adam sakatlandıktan sonra oynatılmadı ki taraftar desen eski destek yok o kadar değer verirken bir anda değersizleşince öyle olur tabiYani icardi 2 sene kadar taşıdı elbette galatasaray camiası için onurlu bir isim yalan yok ama şu an resmen klubün parasını yemek için takımda duruyor gibi bir havası var
ilovemaju
Kaç ay yüzünü görmedik okan sağolsun adamı çoçukmuş gibi son 5dk 10dk sokarsa ne yapsın ah bi şov yapsa bi prime açsa da sustursa herkesi şu takımdan ayrılırsa ilk defa bir futbolcunun gidişine göz yaşı dökerim hakkı çokNapsın adam sakatlandıktan sonra oynatılmadı ki taraftar desen eski destek yok o kadar değer verirken bir anda değersizleşince öyle olur tabi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!