BerkPro Dolandiricinin Bir Öyküsü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CAN147

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bazilari berkpro dan alişveriş yapmış ve berkpro ücreti aldigi halde,
ürünü teslim etmemiş bir nevi dolandirmiş,
2 3 kişi bu yönde şikayetleri oldu bana,
ne demeliyim haklilar bende paket alicagim ayağına gittim berkpro ya,
adam faction paketine 100 tl istedi ve yari haritasi çalıntı,
ve çalinti oldugunuda kabul ediyor ve bir komut var o komut ile 100 tllik paketini gördüm :D
ayrıca tüm gösterdigi haritalari arakladım ve ücretsiz dağıtıcağım :)
Açaçak yer bulamadim konu taşinabilir silinmesin lütfen!
Eğer birisi berkpro adli kişiden ticaret yapmaya kalkarsa bunu mutlaka okumali
iyi forumlar.

gOzkY2.png

9m8VrQ.png

Md56Ba.png
XP7B36.png

9m8Vb9.png

qG14y3.png
Md56R6.png

Can Abiciğim bu kişiye adam falan denmez! hayvan ismi söylemek bile istemiyorum çünkü o hayvan bile ondan değerli ama şunu söyleyeyim forumdan yasaklandığını biliyorum. yan hesaplar açıyor küfürler ediyor konulara, ama şunu bilmiyor ya ben bu konuda küfür yazdım ama günah almadım değilmi? aldın aldın! hemde ne günah aldın geçende konu açtım küfür etti xelson mesaj atınca onunla arasında kavga çıkmıştı dedim xelsona dur dedim uyarı yiyceksin yetkililer gerekeni yapar dedim neyse, şu adamı forumdan yasakladık zaten bu konular sadace bizi güldürür. adama bak :D 17 kişilik build teamı varmış build teama bak biz 2 kişiyken efsane bir survival spawn yaptık adam başka 17 kişi bulmuş yaptıklarına bak yalancı tam bir yalancı 17 kişi olsaydı efsane build yaparlardı o lapisi yapmak 5 dakikamı almaz. aynısı değil hemde daha gelişmişi. neyse allah herkezin bir gün cezasını vericek biz ne yapıcaz söylim, BerkPro dolandırıcı olduğundan cezasını çekecek bizde allahın izniyle cennette olursak berk proyu izlerken mısır patlatıp herkeze bir sandalye birazda çekirdek yanında içiçek vs. götürür izleriz :D unutmayın biz mc-tr ailesiyiz hepimiz bir aradayken kimse bize engel olamaz!

Konu tasarımı güzel anlatım güzel yapan kişide güzel :D teşekkürler @can147

Bu yazıyı kaç kez yazıyorum bilmem fakat, BerkPro isimli kullanıcı MC-TR platformundan sınırsız uzaklaştırılmıştır. Bu tarz konuları devam ettirmek biraz anlamsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl