beraber oynacak dost arıyorum yaş farketmez kendim 18 yaşındayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 74073
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 981
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 74073

Ziyaretçi
minecraftı önceden oynardım ara vermiştim bu aralar gene başladım tabii normal olarak eski çevrem yok tek oynamaktan sıkıldım

ts,skype,discord kullanıyorum, mikrafonumda cızırtı yankı vb yok karşımdakininde öyle olmasını isterim , pek fazla küfür etmem beraber oynamak isteyen olursa discord veya skype adresi atarsa ulaşabilirim

14 yaşındayım fakat mikrofonum yok Ts kullanıyorum

herkez ts gerek diyor o yüzden :)[DOUBLEPOST=1501541528,1501541489][/DOUBLEPOST]tsyede giriş yapamıyorum sorun var heralde[DOUBLEPOST=1501541639][/DOUBLEPOST]oynamak istermisin ?
istersen bir sunucu açayım hemen

oynayacagım kişiyle sesli iletişim kurmam lazım kardeşim mikrafon felan alabilirsen oynarız kusura bakma

pc de mikrofon var laptop kullanıyorum ama odada babamlar var o yüzden pek mikrofon kullanmıyorum

minecraftı önceden oynardım ara vermiştim bu aralar gene başladım tabii normal olarak eski çevrem yok tek oynamaktan sıkıldım

ts,skype,discord kullanıyorum, mikrafonumda cızırtı yankı vb yok karşımdakininde öyle olmasını isterim , pek fazla küfür etmem beraber oynamak isteyen olursa discord veya skype adresi atarsa ulaşabilirim
Merhaba, isterseniz beraber oynayabiliriz. Yaşım 17 ve modlu oynamayı daha çok seviyorum. Tabi sizde oynamak isterseniz. Skype: herobrine_serhat @SpaRtaGuy @KuruBokunLaneti

istersen birlikte serverlerde yada kendi serverimizde oynayabiliriz
skype: serhat keles[DOUBLEPOST=1502556697,1502556641][/DOUBLEPOST]

istersen birlikte serverlerde yada kendi serverimizde oynayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl