Çözüldü BentoBox Skyblock Pluginini TitleManagere nasıl bağlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackVictors

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
BlackVictors

Discord:

∞Black∞#4626

merhaba bir skyblock sunucusu yapmaya çalışıyorum ve şunu bir türlü beceremedim TitleManager da sağda ada seviyesi kırılan blok sayısı falan gibi şeyler yazar onları birtürlü yapamadım
1618172071167.png

böyle gözüküyor nasıl düzeltirim bunu ?
skyblock pluginin adı : bentobox

Merhabalar,

BentoBox eklentisinin doğru placeholderlarına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Doğru placeholder'ları TitleManager eklentisine ekledikten sonra sunucunuzda PlaceHolderAPI isimli eklentinin kurulu olduğundan emin olun. Eğer değilse indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunları da yaptıktan sonra, oyundan sırasıyla /papi ecloud download BentoBox ve /papi reload komutlarını yazınız.

Sorununuz çözülecektir.

Merhabalar,

BentoBox eklentisinin doğru placeholderlarına gitmek için

Doğru placeholder'ları TitleManager eklentisine ekledikten sonra sunucunuzda PlaceHolderAPI isimli eklentinin kurulu olduğundan emin olun. Eğer değilse indirmek için

Bunları da yaptıktan sonra, oyundan sırasıyla /papi ecloud download BentoBox ve /papi reload komutlarını yazınız.

Sorununuz çözülecektir.
teşekkürler işe yaradı çok sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl