Eklenti Paylaşımı BenthKese - Gelişmiş Seviyeli Towny Kese, Vadeli Faiz ve Ekonomi Yönetim Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığım mesajları AI Testine göndereceğine faydalı bir yorum yapsan daha makbule geçerdi. AI kullanmam senin kalitesiz eleştirilerine verecek vaktimin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor. ;)
5 tps oynatacak kalitesiz eklentilerinle bol şans yapay zekanın ellerine sağlık çok iyi devam ediyor

Yazdığım mesajları AI Testine göndereceğine faydalı bir yorum yapsan daha makbule geçerdi. AI kullanmam senin kalitesiz eleştirilerine verecek vaktimin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor. ;)
1756809404441.webp

Sanırım bu sefer yapay zeka testin çalışmadı. :)

5 tps oynatacak kalitesiz eklentilerinle bol şans yapay zekanın ellerine sağlık çok iyi devam ediyor
Merhabalar,

O halde, en kısa sürede senden yapay zeka olmayan, %100 performans dostu, güzel ve bol özellikli bir eklenti bekliyorum. :)

İyi forumlar dilerim.

Merhabalar,

O halde, en kısa sürede senden yapay zeka olmayan, %100 performans dostu, güzel ve bol özellikli bir eklenti bekliyorum. :)

İyi forumlar dilerim.
onaylı satıcı alacağım aldığım zaman göreceksiniz :) forum destek bakmanızı önriyorum

MTrap çok mu kaliteli? Çok mu optimize? :D
en azından yapay zekayla 1 günde yapmadım ? ben hiçbir ürünün kaliteli olduğunu düşünmüyorum hepsi kötü piyasda 10/10 eklenti diye bişey yok ben o eklentiye update getirmeyi bırakdım şuanda yoksa şuankinden dahada kaliteli hale getirebilirm

onaylı satıcı alacağım aldığım zaman göreceksiniz :) forum destek bakmanızı önriyorum
Merhabalar,

Bekliyorum umarım 2 saniyede bir hologram yenilemeli bir eklenti yapmazsınız :)

İyi forumlar dilerim.

en azından yapay zekayla 1 günde yapmadım ? ben hiçbir ürünün kaliteli olduğunu düşünmüyorum hepsi kötü piyasda 10/10 eklenti diye bişey yok ben o eklentiye update getirmeyi bırakdım şuanda yoksa şuankinden dahada kaliteli hale getirebilirm
Al sana 10/10 eklenti https://www.mc-tr.com/kaynaklar/ndi...mi-siralama-sistemi-pazar-sistemi-ve-daha.34/

Yapay zeka ile yaptın demedim zaten ancak hayatımda optimizesi bu kadar rezalet eklenti görmedim. Ki bu zamanda yapay zeka kullanmadan eklenti yapmak enayiliktir zaman kaybıdır (tamamen yapay zeka ile yapılmasından bahsetmiyorum).

BenthKese Altyapı Güçlendirme ve Optimizasyon Güncellemesi

Merhaba, BenthKese eklentisi için performansı, kararlılığı ve gelecekteki güncellemeler için esnekliği artıran büyük bir altyapı güncellemesi yapıldı. Bu güncelleme, sunucu sahipleri için daha sorunsuz ve profesyonel bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

1. Akıllı Önbellekleme Sistemine Geçiş (Caffeine)
Eklentinin veri yönetim motoru, endüstri standardı olan Caffeine kütüphanesi ile tamamen yenilendi.
  • Daha Yüksek Performans: Oyuncu verileri ve liderlik tabloları gibi sık erişilen bilgiler artık akıllı bir şekilde önbelleğe alınarak veritabanı ve disk yükü minimuma indirildi.
  • Artırılmış Veri Güvenliği: Sunucu çökmesi durumunda veri kaybı riski, otomatik kayıt mekanizmaları sayesinde önemli ölçüde azaltıldı. Oynamayan oyuncuların verileri bellekten otomatik olarak temizlenerek sunucu kaynakları daha verimli kullanılıyor.

2. Modern Yapılandırma Motoru (BoostedYAML)
Tüm .yml dosyaları (config, messages, menus, limits) artık çok daha güçlü olan BoostedYAML motoru tarafından yönetiliyor.
  • Yorumlar Artık Güvende! Yapılandırma dosyalarınıza eklediğiniz tüm yorumlar ve özel düzenlemeler, eklenti tarafından asla silinmeyecek.
  • Otomatik Güncelleyici: Eklentinin yeni bir sürümü çıktığında, yeni ayarlar config.yml gibi dosyalara sizin mevcut ayarlarınızı silmeden, otomatik olarak eklenecek. "Config sil, yeniden oluşsun" derdi sona erdi!
Özetle: Bu güncelleme ile BenthKese, daha az kaynak tüketen, daha stabil çalışan ve yönetimi çok daha kolay bir eklenti haline geldi.
Not: Daha sürümü geliştirme ortamımın yetersizliğinden test etme fırsatı bulamadım. Hata yakalarsanız buradan veya GitHub'daki Issues sayfasını kullanarak; varsa hata mesajı, sunucu sürümü, sunucu fork'unu ileterek geliştirme sürecine destekte bulunabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Menü tarafı biraz daha sadeleştirilebilir gibi geldi, özellikle yeni başlayan oyuncular için kafa karıştırıcı olabilir. Ama genel olarak ekonomi sistemine kattığı derinlik çok hoşuma gitti, eline sağlık güzel iş çıkarmışsın. Başarılar 🍀

Menü tarafı biraz daha sadeleştirilebilir gibi geldi, özellikle yeni başlayan oyuncular için kafa karıştırıcı olabilir. Ama genel olarak ekonomi sistemine kattığı derinlik çok hoşuma gitti, eline sağlık güzel iş çıkarmışsın. Başarılar 🍀
Teşekkür ederim. Menü için ilerleyen güncellemelerde tam özelleştirilebilir deaktive/aktive edilebilen menüler yapmayı düşünüyorum. Ayrıca sunucu sahiplerinin isteğine göre kompleks veya basit bir yapıda önceden oluşturulmuş konfigürasyonlar sunmayı da planlıyorum. İyi kullanımlar dilerim.

Son düzenleme:
Towny için bu kadar başarılı bir eklenti cidden her towny kurucusu için cidden işe yarar farklılık katacak güzel bir eklenti olmuş böyle daha çok eklenti geliştirmenizi arz ederiz başarılar mc_elmas

Towny için bu kadar başarılı bir eklenti cidden her towny kurucusu için cidden işe yarar farklılık katacak güzel bir eklenti olmuş böyle daha çok eklenti geliştirmenizi arz ederiz başarılar mc_elmas
Beğenmenize çok sevindim. Eğer farklı eklenti istekleriniz olursa her zaman açığım Discord'dan iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl