Çözüldü Bentbox VS SuperiorSkyblock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadirizm

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
20

Discord:

kadirizm_

Modern bir skyblock sunusu kurmak istiyorum 2 eklenti arasında kaldım. SuperiorSkyblock eklentisi biraz inceledim beni pek memnun etmedi açıkcası. Altyapı olarak çok klasik ve ne kadar özelleştirilebilir bilmiyorum, ayrıca ada seviyesi sistemi adaya koyulan bloklara göre artıyor bunu configden düzenleyip kendim belirlediğim bir xp sistemine göre artmasını yapabilirmiyim bilmyorum. Bentboxu yeni duydum daha indirip denemedim yorumlarda gayet güzel.

Sizce hangisi tercih edilmeli ada seviye sistemini yapılan görev ve artan skill seviyelerinden gelen özel bir xp türü ile artmasını istiyorum hangi eklentide bunu yaparım.

Modern bir skyblock sunusu kurmak istiyorum 2 eklenti arasında kaldım. SuperiorSkyblock eklentisi biraz inceledim beni pek memnun etmedi açıkcası. Altyapı olarak çok klasik ve ne kadar özelleştirilebilir bilmiyorum, ayrıca ada seviyesi sistemi adaya koyulan bloklara göre artıyor bunu configden düzenleyip kendim belirlediğim bir xp sistemine göre artmasını yapabilirmiyim bilmyorum. Bentboxu yeni duydum daha indirip denemedim yorumlarda gayet güzel.

Sizce hangisi tercih edilmeli ada seviye sistemini yapılan görev ve artan skill seviyelerinden gelen özel bir xp türü ile artmasını istiyorum hangi eklentide bunu yaparım.
SuperiorSkyblock pluginini tercih ederim. Bentobox çok karmaşık.

Skill sistemine gelirsek;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginine göz atabilirsiniz.

SuperiorSkyblock pluginini tercih ederim. Bentobox çok karmaşık.

Skill sistemine gelirsek;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginine göz atabilirsiniz.
auraskillsi kullanıyorum gayet güzel bir eklenti. Fakat anlattığım gibi ada seviyesi olayı çok canımı sıkıyor bunu superiorskyblockda değiştirebilirmiyim ? Ayrıca bentbox karmaşık dediğinizden kasıtınız oyun için olarakmı yoksa özelleştirme açısındanmı karışık ?

Örnek vermek gerekirse Hypixelin ada seviye sistemini çok beğeniyorum ona benzer bişey ortaya çıkarmak istiyorum.

auraskillsi kullanıyorum gayet güzel bir eklenti. Fakat anlattığım gibi ada seviyesi olayı çok canımı sıkıyor bunu superiorskyblockda değiştirebilirmiyim ?
Büyük ihtimalle değiştirebilirsiniz.
Ayrıca bentbox karmaşık dediğinizden kasıtınız oyun için olarakmı yoksa özelleştirme açısındanmı karışık ?
Her ikisi de, bentobox addonslarıyla sunucuyu daha da fazla yoruyor.

Superiorskyblock eklentisi günümüzde çoğu sunucu sahibinin kullandığı ve önerdiği skyblock eklentidir. Bahsettiğiniz özelliği eklenti ile yapabileceğinizi pek sanmıyorum bunun için skript ile xp nizden çekip atıyorum 30 level oyuncudan al ve ada seviyesine 5 level ekle gibisinden bir mantık ekleyerek yapabilirsiniz.

Önerdiğiniz başka skyblock eklentisi varmı ? bu dediğim özelliği skript kullanmadan ekleyebileceğim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl