BENIM PLUGIN PAKETIM PAYLASILMADI SEBEB

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MertAllen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 688
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertAllen

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
EltacOfficial
Facebook
Eltac YT

Discord:

CTー个NoTkE个#3967

EVET ADMINLER MODLAR LUTFEN KONUYA GIRIN BENIM CONCONCRAFT PLUGIN PAKETI PAYLASILMADI SEBEBI NEDIR CALINTI DIYILDIR CALINTI OLURSA EMAILIME MESAJ GELIR HIC BISI GELMEMIS SORUNUNU OYRENE BILIRMIYIM BAKAN YETKILILER ILGILENIRSE MUTLU OLURUM O KADAR PAKETLE UGRASDIM 10 SAATIMI ALDI PAKET

EVET ADMINLER MODLAR LUTFEN KONUYA GIRIN BENIM CONCONCRAFT PLUGIN PAKETI PAYLASILMADI SEBEBI NEDIR CALINTI DIYILDIR CALINTI OLURSA EMAILIME MESAJ GELIR HIC BISI GELMEMIS SORUNUNU OYRENE BILIRMIYIM BAKAN YETKILILER ILGILENIRSE MUTLU OLURUM O KADAR PAKETLE UGRASDIM 10 SAATIMI ALDI PAKET
Merhabalar forumda plugin paketiniz "Minecraft Plugin Paketi" bölümüne açılır. Eğer gidip konunuzu başka kategoriye açarsanız, konunuz sorgusuz sualsiz kaldırılmaktadır. Veyahut konunuz kategori kurallara uymayan bir bölümü vardır ve bu bölümde sizi zaten bildirim gelirdi. Yani konunuzu başka kategoriye açmış olabilirsiniz, bu yüzden kaldırılmıştır. İyi forumlar dilerim...

BLACK-SPY KESINLIKLE OYLE BISI YAPMADIM DOGRU YERDE PAYLASDIM KURALLAR SOYLEYDI 3 OYUN ICI RESIM
2 SKRIPT PLUGIN LISTESI BENDE SKRIPT LISTESI VE PLUGIN LISTESINI GOSTERDIM 4 OYUN ICI RESIM GOSTERDIM
HIC BI YERDEN ALINTI DIYILDIR PLUGINLERI INDIRDIM EDITLEDIM SIZEDE IYI FORUMLAR

BLACK-SPY KESINLIKLE OYLE BISI YAPMADIM DOGRU YERDE PAYLASDIM KURALLAR SOYLEYDI 3 OYUN ICI RESIM
2 SKRIPT PLUGIN LISTESI BENDE SKRIPT LISTESI VE PLUGIN LISTESINI GOSTERDIM 4 OYUN ICI RESIM GOSTERDIM
HIC BI YERDEN ALINTI DIYILDIR PLUGINLERI INDIRDIM EDITLEDIM SIZEDE IYI FORUMLAR
Öncelikle şu büyük harfi kapatın!. Ondan sonra doğru düzgün yazın, birşey bilmeden araştırıp gelin!

Konu arşive taşınmıştır. Lütfen Plugin Paketi Bölümü Kurarllarını iyice okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl