Benim Listem! Rock and Metal > Cinnamon Heaven

Listeyi Beğendiniz mi?

• Dinledim ve Beğendim

Oy: 1 100,0%
  • Dinledim ve İdare eder

Oy: 0 0,0%
  • Dinledim ve Beğenmedim

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1

ome2

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
81019

Herkese Merhaba,

Benim Listem! adı altında başlattılan proje kapsamında bende sizlerle sevdiğim şarkıları paylaşmak istedim. Bu listedeki şarkılar genellikle rock & metal grubu altındadır. Listede çok sevdiğim gruplar ve şarkılar var umarım sizlerde beğenirsiniz. Yeni şarkılar keşfettikçe ekliyorum listenin başından son kısmını çıkarmanız mümkün değil fazla liste içerisinde farklı tarzlar bulunmakta bazıları yavaş modda iken bazıları ise yırtıcı modda :)

Eklememi istediğiniz şarkıları yorumlarda belirterek birbirimize yardımcı olabiliriz.
Cinnamon Heaven listesi sadece Spotify üzerinde mevcut. Ayrıca listeyi takip etmeyi unutmayın! ;)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Keyifli dinlemeler...

Roc'n Roll baby​

Paylaşım için teşekkürler. Uzun zamandır sağlam bir Rock & Metal türünde bir müzik listesi arıyordum. Sayende arayışıma destek oldun, teşekkür ederim.

Bu tür listeleri görmeyeli uzun zaman oldu. Batuhan abimizin dediği gibi kulağımızın pasını atalım :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl