sanalzio
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 20
girilen veriler ne işe yarıyo belirtir misin komutu deniyorum fakat hatalıBir Skript yazdım fakat deneyemiyorum
Skript:
CSS:command /hologramekle [<text>] [<text>]: aliases: hge execute console command "/summon ArmorStand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 1%}"
Bu skripti Benim için deneyebilir misiniz?
command /hologramekle [<text>] [<text>]:
aliases: hge
trigger:
execute player command "summon armor_stand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 1%}"
execute console command "/summon ArmorStand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 2%}"
command /hologramlarısil:
aliases: hs
execute console command "/kill @e[type=ArmorStand]"
Maalesef kodu çok ufak değiştirip skript hatasından kurtardım. Ama komut hata veriyoKod:command /hologramekle [<text>] [<text>]: aliases: hge execute console command "/summon ArmorStand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 2%}" command /hologramlarısil: aliases: hs execute console command "/kill @e[type=ArmorStand]"
düzelttim bunu denerseniz sevinirim
trigger:
execute player command "summon armor_stand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 2%}"
Hangi sürümde deniyoruz ben bilmiyorum. 1.16.5 kullanıyorum orada deniyorum. İtem isimleri bu şekilde geçiyor ArmorStand diye bir şey yok olarak gözüküyor.yaptığınız skriptte hata yok fakat
"execute player command "summon armor_stand %arg 1% {CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisabledSlots:2039552,NoGravity:1,CustomName:%arg 2%}" "
efektinde execute console command yazmanız gerekmektedir ve armor_stand adlı bir varlık yok doğrusu ArmorStand'dır
singel playerd'da bu komut başarılı bir şekilde çalışmakta
bu komut çok uzun olduğu için chat kısmına sığmıyor fakat konsola sığıyor o yüzden "execute player command" çalışmaz,
o kısım "execute console command" olmalıdır
xKeremmm#4065
Kusura bakmayın geç oldu skripti denemek için kendi bilgisayarınız üzerinden bir sunucu açıp skript klasörüne atıp deneme yapabilirsinizhım ben 1.12 de denemiştim (singel player) belki 1.3 de değiştirilmiştir çünkü 1.13 de çok fazla güncelleme geldi ve bazı
komutlar değiştirildi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!