Tanıtım Benim Dünyam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bolixy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 650
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bolixy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Bolixy

Discord:

Bolixy#5013

Öncelikle Selamün
Aleyküm
MC-TR Ailesi

Ben Berk (Bolixy) YAVUZER öncelikli konum bir adet YouTube kanalı açtım ve aktif olarak her gün video atıyorum videolar Minecraft videoları ağırlıklı olup gayet doğal ve bir o kadar eğlenceli olmasını sağlamak istiyorum bu yolda herkesin yapıcı eleştirilerine ihtiyacım var şuan da 5 abone bulunmakta sizde kanalıma bir göz atarsanız ve hoşunuza giderse takipte kalıp videolarımı izleyip yorum yaparsanız çok çok sevinirim

-Kanal İsmi-
Bolixy
-Kanal Link-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR
EDERİM

İlk başta kitle oluşturmalısınız. Skywars yerine daha çok kullanıcıların işine yarayacağı şeyleri gösterebilirsiniz (Örn: Bedwars Taktikleri vb.). Ufak tefek bir kitle oluştuğunda ise içeriklerinizi eğlence amaçlı yapabilirsiniz. Başarılar.

İlk başta kitle oluşturmalısınız. Skywars yerine daha çok kullanıcıların işine yarayacağı şeyleri gösterebilirsiniz (Örn: Bedwars Taktikleri vb.). Ufak tefek bir kitle oluştuğunda ise içeriklerinizi eğlence amaçlı yapabilirsiniz. Başarılar.
Söylediklerinize dikkat edicem eleştiriniz için çok teşekkür ederim.

bence minecraft survival veya hardcore serisine başlarsan iyi olur bide kapak fotoğraflarına özen göstermende fayda var

Eleştirin için teşekkür ederim fakat kapak resmi işinde bir tık bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl