Beni kötüye çıkarmak isteyen arkadaşımıza bakalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mystery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 805

Mystery

Yahudi yakıyorum rahat bırakın lütfen.
Elmaslar
85
Dün bir discord sunucusunda harita paylaştım arkadaşımız ilk önce kötü olmuş ayrıntı neden var falan diyor.Ardından 1 gün geçiyor ve bugün de yapın alıntı,çalmışsın diyor.
Sonra Planet Minecraft'ta bir konu açmış ve benim yapımı benim skinimle gitmiş koymuş ardından haritayı indirdim ve arkadaşımızın uuid'sini okuttum ve arkadaşımızın kim olduğunu öğrendim.Tabiki de haritama kötü diyen arkadaşımız çıktı.Ardından mapi singleplayer'a attım ve girdim çok değişik bir yapı çıktı gidip RBT'nin videolarını izleyerek yaptığı harita çıkıyor.Beni kötülemek istiyorsanız bari belli etmeyin be.

Fotoğraflar:
1549101409762.png , 2019-02-02_11.35.44.png

Discord Hesabı : xCanPvP#7510

Burası , ifşa veya deşifre Forum'u değil burası destek ve sohbet platformu. Bırakın artık şu tür saçma olayları. Bir sorununuz varsa Forum Destek kısmına açabilirsiniz.

Burası , ifşa veya deşifre Forum'u değil burası destek ve sohbet platformu. Bırakın artık şu tür saçma olayları. Bir sorununuz varsa Forum Destek kısmına açabilirsiniz.

Zamanında zNightLastTR'nin yaptıklarını nasıl da anlatıyordun ama forumda..

Cidden böylelerine acıayacaksın :D

Yetki alınca forum kurallarını ögrendi
İfsa gurubu degil dedi 2 3 ay önceki zNightLastTR yaptıgın konuyu gördük
1 yorum yüzünden saldırı yaptı diyor bide yazık neyse olay kapanmıştı

Herşeyi ne kadar çabuk unuyorsun sen yahu zNightLastTR arkadaşa yaptıkların sanki çok az da burada geliyorsun bu arkadaş yazıyorsun burası ifşa yeri değil diye üzüldüm açıkçası ^^

tarafsız olarak konuşuyorum 1- znightlasttr olayında emrecan denen şahıs suçluydu çünkü saldırması doğru bir şey değil 2- cyloncenin de önce böyle şeyler yapıp sonra yapanları suçlaması kötü bir olay. 3- tekrardan söylüyorum TARAFSIZ OLARAK KONUŞUYORUM

Toplantı bitmiştir arkadaşlar, gidebilirsiniz.

Bu xCanPvP olayında da çok bilgi vermemişsin, seni nereden kötüledi, görüntüleri felan olsaydı daha iyi olabilirdi.

rezillik gerçekten eğer sende emeğinle yaptıysan bayağı hoş yani kötüleyip eline ne geçicekse artık boşver kardeşim sende paylaşma yada burdan paylaş iyi forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl