Bence En İyisi BoxPvP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahakral333

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Minecraft
Tahakral333

Discord:

tahakral_333

Ben Şahsi Seçimim Olarak En İyi Oyun Modunun BoxPvP olduğunu düşünüyorum

Skyblock Baş Tacıdır.

Ne bileyim boxpvp daratlıyor, skyblock farm yapmak harici içerik görmüyorum, towny karmaşık geliyor. En rahatı ve özgürü bana göre survival.

Bence de Skyblock.

Minecraft sunucularında BoxPvP’nin bu kadar popüler olmasının sebebi aslında çok basit. Skyblock veya Survival gibi modlar biraz daha sabır isteyen, uzun vadeli oyunlar. Kaynak toplaman, ada kurman, gelişmen falan gerekiyor. Ama BoxPvP’de iş direkt aksiyon: giriyorsun, savaşıyorsun, eğleniyorsun.

Bir de BoxPvP çok kolay öğreniliyor, kimse kurallarla ya da karmaşık sistemlerle uğraşmak zorunda kalmıyor. Küçük bir arenada PvP odaklı geçtiği için hem hızlı, hem de düşük bilgisayarlarda bile rahat oynanabiliyor. Bu da daha çok kişiyi çekiyor.

Ayrıca işin rekabet kısmı da var. İnsanlar kill kasmayı, coin biriktirmeyi, rank atlamayı seviyor. Haliyle heyecan yüksek oluyor. YouTube ve TikTok’taki PvP videoları da işin tuzu biberi; izleyen çoğu kişi gidip sunucuda denemek istiyor.

Özetle, BoxPvP daha hızlı, daha basit ve daha rekabetçi olduğu için Skyblock ya da Survival’a göre daha çok tercih ediliyor diyebilirim.

Her oyun modu vazgeçilmez benim için ama towny ve boxpvp asla alışamadım çokta samimi gelmiyor onun dışında piyasaya baba yiğidin biri RPG MMORPG survival skyblock farketmez efsane bir projeyle gelirse o üçlü arasında dönüyorum

BoxPvP Liderlerindir =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl