Çözüldü Ben Yıllardır Sunucuyu Windows Olarak Alıyordum Şimdi sizlere soruyorum Yazılım Olarak Minecraft Sunucu Hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Windows Dışı Bir Yazılım Varmıdır Hangisi daha iyi Linux Falan Var

Windows mu iyi bir sunucu için yoksa başka bir yazılım mı var sizler ne kullanıyorsunuz sunucunuz için ?

Ben sunucumu windows üzerinden derleyip ubuntudan pterodactyl kurup ona kuruyorum hem telefondan falan takibi kolay oluyor sunucunun ve adminlere daha rahat veriyorum.

Windows Dışı Bir Yazılım Varmıdır Hangisi daha iyi Linux Falan Var

Windows mu iyi bir sunucu için yoksa başka bir yazılım mı var sizler ne kullanıyorsunuz sunucunuz için ?
Eğer hiç bilmiyorsanız linux işine girişmenizi tavsiye etmem fakat linux tabii ki o alanda daha iyi

Diğer arkadaşların dediği gibi linux kullanmanız performans ve işleri kolaylaştırmak için daha iyi olur.

Linux her zaman performans açısından daha iyidir. Ancak kullanım kolaylığı konusunda Windows, en iyisidir.

Açıkçası son açtığım sunucu da dahil açtığım her sunucuda windows kullandım, ancak sürekli içimde bir şüphe vardı ve dropbox gibi sitelerden yedek alıyordum ancak bunun dışında hiç problem yaşamadım. Linux hiç kullanmadım ancak windowsa göre eğer ram sıkıntısı çekicek olursanız daha az ram kullanabilir çünkü kapladığı alan daha az bütçeyi arttırdığınızda tekrar windowsa geçersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl