- Elmaslar
- 34
- Minecraft
- xLinLord
Discord:
SakuraFX#0001
geçinip gidiyoruziyilik seni sormalı
SakuraFX#0001
geçinip gidiyoruziyilik seni sormalı
SakuraFX#0001
elmas kazanalım diye17levelumutnedenbumesajalraelmasatıyorsun
rotiniumu duymadıysan mctr de fazla gezinmiyorsun demektirMinecraft genelindeki herşeyi biliyorum ve hala öğreniyorum :D Kendinizle çelişmeyin şu türkçeyi doğru kullanın. Halen öğreniyorsan herşeyi bilmiyorsun demektedir. Bir çok sunucu yönettim diyorsun yönettiğin sunucuların ismini bile duymadım xd. Özel textureli sunucu açmanın modelleme kullanmanın 2 adet basit pluginle yapılabildiğini biliyormuydun?
Itemsadder ve ModelEngine pluginlerini kullanıp piyasadaki sunuculara sıkıcı ve aynı tarzda demişsin? Itemsadder ve ModelEngine kullanarak bu sıkıcı tarzı örtebileceğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun dostum. :;p
işi gücü yok her saniye foruma girecek oldu paşa başka isteğinrotiniumu duymadıysan mctr de fazla gezinmiyorsun demektir
İnsan bi garipserişi gücü yok her saniye foruma girecek oldu paşa başka isteğin
whiskeytr
Düzgün bir sunucu olsaydı provanas gibi aktif olurdu şuanda :)rotiniumu duymadıysan mctr de fazla gezinmiyorsun demektir
Ne alak sen onla bunu birmi tutuyorsun kafan iyimiş o kaç yıllık sw bu kac süredir sw boş boş mesaj kasmaDüzgün bir sunucu olsaydı provanas gibi aktif olurdu şuanda :)
Hocam merhaba, neden forumda herkese laf söyleme gereksinimi duyuyorsunuz. Başkalarını eleştirip durmak yerine biraz kendi yaptığınız işleri anlatın. Örnek olarak bir minecraft sunucunuz var mı?Minecraft genelindeki herşeyi biliyorum ve hala öğreniyorum :D Kendinizle çelişmeyin şu türkçeyi doğru kullanın. Halen öğreniyorsan herşeyi bilmiyorsun demektedir. Bir çok sunucu yönettim diyorsun yönettiğin sunucuların ismini bile duymadım xd. Özel textureli sunucu açmanın modelleme kullanmanın 2 adet basit pluginle yapılabildiğini biliyormuydun?
Itemsadder ve ModelEngine pluginlerini kullanıp piyasadaki sunuculara sıkıcı ve aynı tarzda demişsin? Itemsadder ve ModelEngine kullanarak bu sıkıcı tarzı örtebileceğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun dostum. :;p
neon#9620
Resource pack leaklemekten daha büyük bir işmi var bre deyyus! (!)Hocam merhaba, neden forumda herkese laf söyleme gereksinimi duyuyorsunuz. Başkalarını eleştirip durmak yerine biraz kendi yaptığınız işleri anlatın. Örnek olarak bir minecraft sunucunuz var mı?
SakuraFX#0001
yazık ilk kendilerine bakmayıp laf ediyorlarya çıldırıyorum DŞFLMMFŞDLSMLŞDFSResoruce pack leaklemekten daha büyük bir işmi var bre deyyus! (!)
Ekli dosyayı görüntüle 204072
Disclaimer, we are not responsible for any action with this resource pack @Whiskey's ayneeen
Yormok#5037
Bu sunucuyu daha önce gördüm ancak bu sunucunun tarzı aç-kazan-kapat tarzı bir sunucuya benziyordu ve öyle oldu. Pek gelecek vaad etmiyordu. Yani sunucuyu gözünüzde fazla abartmışsınız.rotiniumu duymadıysan mctr de fazla gezinmiyorsun demektir
Sunucuyu ön plana çıkaranDüzgün bir sunucu olsaydı provanas gibi aktif olurdu şuanda :)
Şahsen bende belirttiğiniz özelliklerde birisiyim en iyi olduğumu iddia edemem ancak iyi olduğumu düşünüyorum arka planda yaptığım hazırlıklar hakkında bilgi vermem mümkün değil kısa sürede projem hayata geçince sizinle özel olarak da paylaşırımHocam merhaba, neden forumda herkese laf söyleme gereksinimi duyuyorsunuz. Başkalarını eleştirip durmak yerine biraz kendi yaptığınız işleri anlatın. Örnek olarak bir minecraft sunucunuz var mı?
Yormok#5037
Rahmicim seninde amatörlüklerini biliyoruz Atomcrafttan :DDtamammmm en maykıraftçi en coder en yönetici sizsiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!