Ben MC-TR'den içerik çalıp, farklı foruma kopyaladım ve bunun için pişmanım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Merhabalar,

Ben MC-TR platformundaki emek verilen konuları kopyalayıp, kendi forumuma taşıdım. Bu alçak hareket için hepinizdenözür diliyorum, yapmamalıydım.

Çok doğru bir haraket yapmışsın özür dileyerek tebrik ederim.

merhabalar ben arda bundan 1 2 ay önce forumdaki konuları kopyalıyıp farklı bir foruma taşımıştım. Şimdi o konuların hepsini sildim yaptığımdan dolayı pişmanım özür dilerim.
Merhaba, Yaptığın hatadan pişmanlık duygusu hissedip özür dileyebilmen senin bu forum'a olan bağlılığını gösterir bundan dolayı seni tebrik ederim.

Önemli değil, asıl sorun bazı insanları bizleri nasıl ötekileştirdiği hepimiz birimiz için :)

Konuyu sabitlemek lazım.

Herkese örnek olduğun için teşekkür ederim. Umarım içerik çalan arkadaşlar'da bu konuyu görüp senin gibi fikirlerini inşallah değiştirir.

Yaptığın kötü birşey dostum. Ama özür dilemekte bir erdemdir. Sen pişman olmuşsun en azından. Erdemli davranışından dolayı tebrik ederim.

Merhabalar,

Ben MC-TR platformundaki emek verilen konuları kopyalayıp, kendi forumuma taşıdım. Bu alçak hareket için hepinizdenözür diliyorum, yapmamalıydım.
Benim Forumumumdan Çaldığında Ne Olmuş Diyen Ardaya Bak Hele :D :D
Sanırım Kapatcaksında Adını Temizlemeye Çalışıyorsun..

Forum tutsaydı veya istediğin seviyeye gelseydi böyle demeyecektin Arda

? Bravo, bu hareketin ile çalıp da özür dilemeyenlere örnek olabilirsin.

Özür dilemen en doğru şey.

Ben bunu kendin tamamen isteyerek yazdığını pek düşünmüyorum açıkçası, sana baskı uygulayan bir etken olmalı olayın arkasında.
Ancak yaptığın yanlış bir davranış.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl