Troy
Yay Yok, İskelet Yok
MC Yani Minecraft Adlı Oyuna 2013 Yılında Başladım...
İlk Başlarda Herkez Gibi Çoğunluk İle Olan Tek Oyunculuda Oynadım Ve Sonradan Sunucular Öğrendim Ve İlk Girdiğim Sunucu TeamExtereme Eskiden Factiondu Yani Her Sene Genellikle Değişiyor Şuan Bilmiyorum Daha Sonra Skyblock Oynadım Abimin Önerisi İle Yavaş Yavaş Geliştim Ve 2014 Tarihinde İlk Kez Bir Sunucuda İs Top Birincisi Oldum Ve Daha Sonra Başka Sunuculara Gittim Hatırladığım : MasterGaming Ordada 1. Olmuştuk Ama Daha Sonralarında Sunucu Kapanmıştı Şuan Açık Mı Bilmiyorum.Ve Yavaş Yavaş Geliştim Eskiden 10 Sunucuda 1 Kere İs Top 1.si Olabiliyorsam Şimdi Oynadığım 2 Sunucuda İs Top 1.si Olabiliyorum.
Şimdi En Önemli Sorulardan Bir Tanesi : Hangi Sunucularda Çalıştın
Pek Bir Yetkili Olmadım İsimlerini Unuttum Ama Kendi Sunucumuzu Yönettik !
EmsiCraftMC İle Atıldık Skyblock Heyacanına Ama Malesef Dayanamadık !
Hatta Konumuz : EmsiCraft / UltraOpSkyblock / Kendi Buildlerimizle Sizinleyiz...
Olumlu Veya Olumsuz Yorumlara Bakabilirsiniz !!!
Şuan Nerdeyim ?
MyteryCraft Adlı Sunucudayım Güzel Oynuyorum Hatta İs Top 1.si Olmak İçin Çabalıyorum Biraz Geç Başlamam Nedeniyle İs Top 1.lik Zorlaştı Ama Nabalım ŞANŞ :}
Bahsettiğim Sunucu Link : MysteryCraft ➤ OpSkyblock ⋄ 1.8.x ⋄ /adakit , /fly ve daha fazlası
Neden Farklı Nick ?
İlk Nickim : emil_osd
2. Nickim : Septemberfreak
3. Nickim : Troy
4. Nickim : AYARSIZ
5. Nickim : Troy
6. Nickim : TroyBANK
Hep Değişiyor Neden ? Çünkü Ben Hep Değiştirmeyi Seviyorum Ama Artık Nickim Troy Veya AYARSIZI Kalıcaktır Hep !!!
Sinirli Misin ?
Bu Soru Aslında Sinirliyim Ama Birisi Kızdırınca Ama Hemen Sakinleşebilirim :}
Kızınca Küfür Çok Ederim {Bu Huyumu Sevmiyorum}
Birisi Örnek : Ehehehe Eziğe Bak İs Topa Giremiş Derse Kızarım Ve İs Topa Girmek İçin Oyundan Bide Çıkmam !!!
Not : Sorularınız Varsa Lütfen Aşağı Yazınız ! Başarılar ! LALALA !
Son düzenleme: