Çözüldü ben 1.16.5 bedrak ve java aynı anda oynamasını istiyorum ama geyser 1.17 üstü çalışıyor ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan tahsin çavuşoğ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
tahsinpro53400

Discord:

hasantahsin_

ben 1.16.5 bedrak ve java aynı anda oynamasını istiyorum ama geyser 1.17 üstü çalışıyor ne yapmalıyım(bazı sunucularda nasıl yapıyorlar):nauseat:mc_elmas

"Bazı sunucularda nasıl yapıyorlar" demişsiniz sunucu TABAN sürümle alakalı diye biliyorum GeyserMC eklentisi 1.17 üstü çalışıyor ise sunucunuzun taban sürümünü yükseltebilirsiniz

Taban sürümünü 1.17 yapıp Viaversion eklentisi ile girişleri ayarlayabilirsin ama bedrock için bi sürüm ayarlaması var mı bilmiyorum ama java da 1.16.5 girişi sağlayabilirsiniz

Merhabalar

Taban sürümünüzü 1.17.1 yapın. Ardından geysermcyi sunucuya kurunuz. Via version, Viabackwards ve Viarewind pluginlerini sunucuya kurarak 1.16.5 oyuncularının girmesini saglayabilirisiniz.

Not: Bedrcok oyuncuları herzaman son sürüm girebilirler daha düşük sürüm giremezler.

BungeeCord'a Geyser kurarsanız sorun çözülür taban sürümünüzü yükseltmeniz gerek yok.

hepiniz için deşekkür ederim denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl