Bulundu Bellir Bir Alanda Random Işınlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XRwaii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 405
  • Etiketler Etiketler
    arena
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XRwaii

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
XRwaii

Discord:

xrwaii

Minecraft sunucumda oyuncular /warp arena yazınca bir alana ışınlanıyorlar bu alanda npc'ye sağ tıklayınca arena içinde random bir alana teleport olmalarını istiyorum mesela /warp arena yazdım önümde bir npc çıktı bu npc'ye sağ tıkladıgım zaman beni arena alanının içinde random bir kısmına ışınlamasını istiyorum.

Kod:
options:
    Dünya Adı: world

Koordinat 1 X: 7
    Koordinat 1 Z: 7

Koordinat 2 X: 14
    Koordinat 2 Z: 14

Arenanın Y Koordinatı: 64

command /rtparena:
    trigger:
        randomTeleportArena(player)

function randomTeleportArena(p: player):
    set {_coord1} to a random integer between {@Koordinat 1 X} and {@Koordinat 2 X}
    set {_coord2} to a random integer between {@Koordinat 1 Z} and {@Koordinat 2 Z}
    teleport {_p} to location {_coord1}, {@Arenanın Y Koordinatı}, {_coord2} in world "{@Dünya Adı}"

Options kısmındaki bilgileri doğru şekilde düzenleyin. Koordinat 1 X ayarlarını şu şekilde düzenlemelisiniz; arenanın bir ucuna gidip koordinatları alın ve Koordinat 1 bilgilerini düzenleyin, ardından bulundunuz yerin çarparızna, yani arenanın diğer ucuna gidin ve oranın da koordinat bilgilerini alıp Koordinat 2 bilgilerini düzenleyin. Arenanın Y Koordinatı ayarını da herhangi bir yere geçip Y koordinatını alın ve ayarı düzenleyin. Dünya adını da arenanın bulunduğu dünyanın adını yazın.

Telefon üzerinden yazdığım için deneme fırsatım olmadı ve birtakım mantık hataları yapmış olabilirim, deneyin.

Çalıştı hocam yardımınız için teşekkür ederim konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl