Bulundu Belli Bir Domainden Girişi Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LokmaCraft1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LokmaCraft1

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Saul4Goodman

Discord:

Saul4Goodman#2021

Merhaba, bu istediğim skript bir yerde var mı bilmiyorum araştırdım accık ama bir yerde bulamadım. Yapılabilir mi onu bile bilmiyorum. Pluginde olabilir skriptde olabilir fark etmez. İsteğim şudur: Örneğin oyna.mctr.cf domaininden girenleri sunucuya sokmuyacak ve diyecek ki "Lütfen oyna.mctr.com İpsini Kullanarak Giriş Yapın". Dediğim gibi plugin varsa onu atarsanız daha iyi olur.

Domain dnslerini ayarlarken "oyna" sub domainini eklerseniz "oyna.mctr.com" ile serverinize giriş yapabilirler eklemezseniz giriş yapamazlar.

Merhaba, bu istediğim skript bir yerde var mı bilmiyorum araştırdım accık ama bir yerde bulamadım. Yapılabilir mi onu bile bilmiyorum. Pluginde olabilir skriptde olabilir fark etmez. İsteğim şudur: Örneğin oyna.mctr.cf domaininden girenleri sunucuya sokmuyacak ve diyecek ki "Lütfen oyna.mctr.com İpsini Kullanarak Giriş Yapın". Dediğim gibi plugin varsa onu atarsanız daha iyi olur.
Hocam bir alan adı eklerseniz girişler olmayacaktır pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama biraz araştırma ile hedefe ulaşabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl