Çözüldü Belli bir alanda belirlediğim bloklar harici tüm blokları nasıl silerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Acarcnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 402
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acarcnr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
AcarCnr

Discord:

AcarCnr#1392

Merhabalar, sorumu baklıkta belirttim. Tam açacak olursam. Örneğin bazen 4-5 tane chunk bazen de 5*5 lik bir alanın kordinatlarına göre elmas madeni hariç tüm blokları en alt katmana kadar silmek istiyorum. Yada elmas yerine herhangi bir blok. Bunu yapmadaki amacım ise yabancıların bazı videolarında istatistikler çıkartıyorlar. Mesela en son gördüğüm; 1.17 sürümünde bataklıkta simetrik kil blokları görürsen işte Kuzey'e doğru 2 blok say 3. bloktan aşağıya doğru kaz büyük bir şans ile elmas çıkacak veya lapis lazilu bloğu bulduğunda Güney'e doğru -4 birim gidersen elmas çıkar falan tarzı şeyler var. Ben normal modda kurup denedim çok az da olsa geldi. Bunun için bende kendi istatistiklerimi çıkarmak istiyorum.

İlk öncelikle Yapcagın şey çok saçma 2. olarak bildigim kadarıyla set block var sunucun varsa world edit indirebilirsin yoksa da set block yapmak zorundasın bi şekilde ben setblock u bilmiyorm ama sunucun varsa world edit indirip tekrar yaz söylerim

Worldedit ile yapabilirsin.
Örnek vermek gerekirse: //replace <Silinecek blokların kodları> air
//replace 1,2,3,4 air gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl