Belki server açabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SayMNK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 557

SayMNK

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
76
Minecraft
x_kraltr12

Discord:

YavruSteveJobs#8232

Belki server açabilirim rpg olabilir tutarsa rpg-hub tarzı türkiyede ilk olacak bişey yapmaya çalışırım :)

patikliyle yollarımızı ayırdık .-.

Neden böyle bir konu açtığını anlamadım, biraz bizi aydınlatır mısın ?

RPG Hub tarzı olursa gerçekten çok garip bir şey olur. Fakat tutma ihtimali var :)

RPG Hub tarzı olursa gerçekten çok garip bir şey olur. Fakat tutma ihtimali var :)
bundan 3,5 yıl önce patiklipengüen nickiyle tanıştım yakın arkadaş olduk 1-2 sene sonra 1-1,5 sene önce mmorpg server açmaya karar verdik aylarca uraştık pluginiydi vs buildler felan neyse tam herşey hazır arkadaş dediki ben yokum başka bi serverde yetki aldım :(

bundan 3,5 yıl önce patiklipengüen nickiyle tanıştım yakın arkadaş olduk 1-2 sene sonra 1-1,5 sene önce mmorpg server açmaya karar verdik aylarca uraştık pluginiydi vs buildler felan neyse tam herşey hazır arkadaş dediki ben yokum başka bi serverde yetki aldım :(

Gerçekten çok üzücü bir durum ancak maalesef bir sunucu açtığımız zaman ömür boyu o sunucuyu nedense sürdüremiyoruz..

Denenebilir başarılı olmanız dileğiyle.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl