Çözüldü Belirtilen eklentiler lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaandrbz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaandrbz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
wKaan

Discord:

.kayri#1403

Merhaba sunucu kuruyorum bungeecord sunucum yok aşağıdaki belirttiğim eklentileri sağlarsanız güzel olur.

- Antibot eklentisi
- Crash Eklentisi
- Cheat Eklentisi
- Mevsim Eklentisi
- Mob ve item Stackleme eklentisi
- Sanal Sandık Eklentisi ( AlphaChest Kullanıyorum başka öneriniz varsa söyleyin lütfen. )
- XRAY Eklentisi
- TAB Eklentisi

Yukardaki Pluginler için para ayıramıyorum ücretsiz olursa güzel olur şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhabalar, bot koruması için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öneririm. AntiCrash plugini olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
öneririm. Hile koruması olaran
öneririm. Mevsim eklentisi olarak
öneririm. Mob,0 item stackleme plugini olarak
öneririm. Sanal sandık eklentisi olarak
öneririm. Xray eklentisi olarak paperin kendi xray korumasını kullanabilirsiniz. Tab eklentisi olarak
eklentisini öneririm. İsterseniz ücretsiz koruma pluginleride önerebiliriz, fakat ücretsiz koruma pluginleri çok korumuyor mesela ücretsiz bot koruması plugininde saldırı yeme ihtimaliniz mevcut. Bu mesajı yanıtlayarak cevap verebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Ücretsiz bot koruması olarak
eklentiyi öneririm. Crash koruması olarak
eklentiyi öneririm. Ücretsiz hile koruması olarak
eklentiyi öneririm. Mevsim eklentisini üstte zaten söyledim o ücretsiz. Xray olarak paperin kendi xray korumasını kullanabilirsiniz. Tab pluginide ücretsiz zaten. İyi forumlar dileriz.

Ücretsiz bot koruması olarak
eklentiyi öneririm. Crash koruması olarak
eklentiyi öneririm. Ücretsiz hile koruması olarak
eklentiyi öneririm. Mevsim eklentisini üstte zaten söyledim o ücretsiz. Xray olarak paperin kendi xray korumasını kullanabilirsiniz. Tab pluginide ücretsiz zaten. İyi forumlar dileriz.
tab dediğiniz eklenti hangisi link atabilirmisiniz?

birde wildstackern sitesine girdim indir tuşu yok

tab dediğiniz eklenti hangisi link atabilirmisiniz?
Merhabalar, tab dediğim eklenti
Sitede free trial yazıyor ama benim bildiğim kadarıyla süreli değil, wildstacker eklentisinide
indirebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
1664382309957.png

Merhabalar, tab dediğim eklenti
Sitede free trial yazıyor ama benim bildiğim kadarıyla süreli değil, wildstacker eklentisinide
indirebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.Ekli dosyayı görüntüle 210953
teşekkürler dostum ekranım kare olduğu için orası gözükmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl