Çözüldü Belirli saatlerde otomatik event nasıl yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darach2323

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Arkadaşlar benim serverde belirli saattlerde herkesin envanterine bir sandık gelecek. Sandığa sağ tıklayacaklar ve içinden örnek olarak p3 set gibi şeyler çıkacak bunu nasıl yapabilirim?[DOUBLEPOST=1435062987,1435060282][/DOUBLEPOST]Yokmu koskaca forumda yardım eden

Merhaba skript bilgim olmadığı için yardım edemiyorum. @TechnicalSkin adminimizinde bugun işi var yarın müsait olduğunda belki size yardım edebilir.

Skriptle yapılabileceğini düşünmüyorum çünkü Skript'in sistem saatini algılama özelliği yok. Bunu yapmak için ilk önce her gün olacak bir şekilde skripti ayarlamanız lazım ve ardından Skript'i her gün olması istediğiniz saatte başlatmanız lazım. Bu isteğiniz küçük bir plugin ile kolayca yapılabilir. Pluginler Java tabanlı olduğundan sistem saatini kullanabilirler.

Biraz araştırma yaptım ve bunun nasıl yapılabileceğini öğrendim. Müsait olduğumda yapabilirim. Bu konuda bana ulaşır ve tam olarak ne istediğinizi anlatırsanız iyi olur. Skyoe adresim: efeakca.

Skype'te arkadaşlık attım hocam.

Kardeşim Bu Arada Saatli Event Olma Olayını Bilmiyorum Fakat Eventde Ne Verileceği Konusunda Hani Chest Gelsin İçinden Set Çıksın Falan Demişsin Ya Suprizkutulari diye türk yapimi Bir Pluginde /suprizkutulari yazınca otomatik bir xp ve birde pro set sandığı çıkar Sağ Tıklayınca da Açılır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl