Çözüldü Belirli rütbelerde üretim, portaldan geçişi engelleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FleXxius

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
FleXxiuss

Discord:

flexxiuss

Sayın mc-tr üyeleri hepinize merhabalar. Agalar öncelikle şöyle bir sorum var bir süredir halledemediğim bir sorun. Sunucu sürümüm 1.16.4
İlk sorum - Sunucuda 9 rütbe mevcut ilk rütbenin ismi çaylak. Çaylak rütbesindeki oyuncunun benim belirleyeceğim eşyayı üretmesini, büyü masasını kullanmasını yasaklayabilir miyim ? (galiba skript ile yapılıyor ama ben yapamıyorum)
İkinci sorum - Çaylak rütbesinin nether portalı ve end portalından geçişini yasaklayabiliyor muyum?
Üçüncü sorum ise - Diyelim ki çaylak rütbesinin portaldan geçişini yasakladım, Uzman rütbesine ulaşmış oyuncunun portaldan geçiş iznini verebiliyor muyum ?

Not: birden fazla soru sorduğumu biliyorum ama arkadaşlar son çarem sizsiniz. Son bir sorum olacak :D
Diyelim uzman rütbesi nether portalından geçti, uzman rütbeli oyuncu netherdayken aşağı rütbeli oyuncuların ona tplenmesini engelleyebilir miyiz ?

Konu hala çözülmedi, cidden yardım edecek birisi yok mu ? bu kadar zor olamaz herhalde

Bu işinzie yarar.

Kod:
options:
    p: §3Skyblock §8»
    yetki: portal.sk
    yetkinyok: §cÜzgünüm bunun için yeterli iznin yok.   

on portal create:
    cancel event

Bu işinzie yarar.

Kod:
options:
    p: §3Skyblock §8»
    yetki: portal.sk
    yetkinyok: §cÜzgünüm bunun için yeterli iznin yok. 

on portal create:
    cancel event
Hocam tamam portal kuramayacak eyvallahta. Adam başkasının portalından geçebilir. Bi de şöyle birşeyde var ben bu skripti denedim yukarıda yazdığınız mesaj bana gelmedi. (yetkinyok mesajını kastediyorum)

Kod:
on portal:
  player doesn't have permission "nether.bileti
  cancel event

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl