Çözüldü Belirli esyayi yere atmama ve sandıga koyamama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CarbonCraft3547

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
MertBasdas

Discord:

EgeErginel

Öncelikle merhaba, Ben sunucuma söyle bi sistem yapmak istiyorum. Normalde oyuna yeni gelenlere başlangıç olarak kutu anahtarları veriyorum ama oyuncular yan hesap açıp kutuları alıyolar bende şöyle birşey düşündüm biz ona o kutuyu verince yere atamıcak ve herhangi bir sandıga koyamıcak o kutuyu açana kadar anahtar envanterinde kalıcak böyle bir sistem mümkün mü ?

İlki basit, on drop eventini iptal ediyoruz sadece. Anahtar kısmını anahtar iteminin ismi ile değiştir.

JavaScript:
on drop:
 if name of the event-item is "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

İkincisi Skriptle nasıl yapılır bilmiyorum, muhtemelen inventory move eventi ile yapılır fakat Skript'te yok, skUnity'de on inventory drag eventini gördüm bunu yazdım, TuSKe gerektiriyor, denemedim.

JavaScript:
on inventory drag:
 if name of the event-old dragged item is "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

İlki basit, on drop eventini iptal ediyoruz sadece. Anahtar kısmını anahtar iteminin ismi ile değiştir.

JavaScript:
on drop:
if name of the event-item is "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

İkincisi Skriptle nasıl yapılır bilmiyorum, muhtemelen inventory move eventi ile yapılır fakat Skript'te yok, skUnity'de on inventory drag eventini gördüm bunu yazdım, TuSKe gerektiriyor, denemedim.

JavaScript:
on inventory drag:
if name of the event-old dragged item is "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

şey benim anahtarlar enchli bug yapmasınlar diye enchli yaptım hepsini Kırılmazlık X var

yapıla bilir bişey profesyonel javacılar la veya skriptçilerle konuşa bilirsin

şey benim anahtarlar enchli bug yapmasınlar diye enchli yaptım hepsini Kırılmazlık X var

JavaScript:
on drop:
 if event-item is a tripwire hook of unbreaking 10 named "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

on inventory drag:
 if event-old dragged item is a tripwire hook of unbreaking 10 named "&c&l> &6&lAnahtar":
  cancel event

Bunu deneyebilirsiniz o zaman, tuzak kancası olduğunu varsayıp tripwire hook yazdım eğer başka bir item ise oradan değiştirin, adı da düzenlemeyi unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl